Blog Dipuji Blogger Lain

5:10 p.m
apartment murni
ha, dah solat Asar ke belum? aku tak nak tanggung dosa sama.

assalamualaikum and hello lads!

tajuk macam riak gila. tak adalah, ini sebenarnya tujuan untuk berterima kasih dekat blogger-blogger yang sudi memberi kritikan yang membina kepada aku. ternyata penat lelah aku bermain dengan coding berbaloi juga. muahaha..

design blog aku tak sehebat orang lain yang memang power bab-bab design ni. aku pernah juga teringin nak suruh diorang yang expert ni designkan blog aku. masalahnya aku ni sangatlah cepat bosan dengan something tak hidup.

what?

bila dah tukar, nampak lawa. seminggu lepas tu, macam tak lawa pula. tukar lagi. kan dah membazir duit kalau minta orang lain buatkan. so, keputusannya belajar buat sendiri. ilmu pun dapat even aku budak engineering. 

dan hasilnya korang boleh tengok sendiri blog aku macam mana. putih je. adalah color yang lain. ini memang apa yang aku nak selama ni. orang rasa plain. tapi itu aku. simple. aku tak suka berwarna and bercorak banyak. pening kepala. -.-

masa sepanjang blogging, inilah antara orang yang sudi komen pasal blog aku. terima kasih banyak-banyak korang semua. aku terharu. :')






okay tu je. melalut memang aku pandai.

adios~

p/s : rasa nak tukar header lagi ler. hmm...


post signature

Share:

4 comments

  1. Teringin nak upah design blog tapi akak really have no idea macamane design yang akak sendiri nak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak suka yang simple ke yang bercorak-corak? kalau yang simple, saya suka tengok dekat etsy. kat situlah saya dapat ilham buat blog macam ni ^^,

      Delete
  2. Akk suka yang nampak keibuan..nak bunga tapi xdelah full dgn bunga je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..nanti kalau ada masa, saya try carikan untuk sis. ^^,

      saya rasa nanti dah jadi ibu, insya-ALLAH, mesti selera menukar blog bertukar lagi. haha

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.