blog list www.zukidin.com


Assalamualaikum,

Apa khabar kawan2 yg dihormati sekalian? Kawan2 nak bertukar2 link dengan abe kie tak? Atau dengan bahasa mudah, abe kie letak link blog kwn2 di blog list abe kie dan kawan2 letak link blog abe kie di blog list kawan2. Kira win-win situation gitu. Nak tahu syarat2nya? Mudah je..

1. Follow blog abe kie jika kwn2 belum berbuat demikian. Jika sudah, abaikan saja syarat ni.
2. Tinggalkan link blog di ruang komen di bawah.
3. Letak URL blog abe kie di blog list kawan2. 
4. Pastikan kawan2 update blog setidak2nya 3 minggu sekali untuk kekal dalam blog list abe kie.
5. Abe Kie pun turut akan membuat langkah2 yg sama.
6. SIAP!!!

Semoga kempen bertukar2 link ini mendapat sokongan dari kwn2 yang baik hati sekalian. Terima kasih.

post signature

Share:

5 comments

  1. as salam. TQ Amy sbb sudi join segmen abe kie. nanti abe kie add link amy ye...skrg ni busy ckit dgn keja sek..

    ReplyDelete
  2. Salam, feel free to join my contest. Boleh ajak kawan2 blogger yang lain juga. Thanks ya

    http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    -admin-

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.