Tuesday, June 17, 2014

Kenapa Nak Salahkan Lelaki
7:53:00 AM

Kenapa Nak Salahkan Lelaki

8 comments:

  1. Alhamdulillah terima kasih untuk perkongsiannya . Memang ramai tak tahu betapa penting kita kena menjaga ikhtilat dan aurat . InsyaAllah post ini dapat membuka mata hati para muslimin dan muslimat .

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya-ALLAH. mudah-mudahan. biarlah kita sama-sama berubah ke arah kebaikan. :)

      Delete
  2. Replies
    1. thank you. bukan milik saya. saya cuma share sahaja. ^^,

      Delete
  3. Akak geram iklan2 kat tv!!!
    Kalau setakat nak iklankan pasal food or drinks..no need lah nak tayang pompuan berskirt pendek menari terkinja2. Ape cer beb!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul-betul! saya setuju 100%!

      ingatkan nak tunjuk iklan apa, rupanya burger. tapi cara perempuan makan burger macam nak ajak buat benda lain pula. eiii. -.-

      Delete
  4. nice entry...salam kenal n follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. saya cuma berkongsi sahaja. ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.