Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways


Ramadhan Kareem :)

assalamualaikum semua. ha, siapa yang tak suka kuih raya oi!

kalau ummi aku nampak ni, mesti ummi aku suka. ummi dengan mak long suka sangat bab buat kek and kuih ni. 

tengoklah nama-nama kuih dekat atas tu, bukan main lagi. Ombak Rindu. ni kalau masuk instagram, boleh famous ni. hehehe..

jom kita sama-sama join ^^, 




post signature

Share:

10 comments

  1. Assalammualaikum...amy,

    nampak menarik aje kuih tu kan... hehehe. good luck k.. insaallah berjaya.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.

      tu la.. sebab tu saya join. hehe. thanks!

      Delete
  2. adoii baru ingaat belum tempeh 1 kue raye pun lagi buat mase ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. cepat2 tempah sis. sis tak ada kuih yang buat sendiri ke? teringin nak tengok. ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.