Monday, June 16, 2014

Lelaki Semua Sama Je
2:08:00 PM

Lelaki Semua Sama Je

8 comments:

  1. hahaha bila kasi alasan memacam tuh memang typical lelakilah..
    kalau diorang ikhlas x adanya alasan nak cool down semua tuh..

    xpe no rush :D the time will come untuk kita semua jumpa mr. perfect kita..

    ReplyDelete
  2. Tapi nanti dah kawenlain pulak ceritanya.
    Dah ada anak lagiii lain.
    So be prepared. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? takut lah pula nak kawen. hahaha. >.<

      Delete
  3. Btl ckp dr.. bile dh kawen lg mcm2 ceritanyer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena be prepared ni. nanti kalau saya dah sampai seru, nak minta nasihat banyak-banyaklah dari sis berdua. hehehe.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.