Sunday, June 29, 2014

Pergi Terawih Nak Apa Sebenarnya?
12:45:00 PM

Pergi Terawih Nak Apa Sebenarnya?

8 comments:

  1. Adam Rayyan tengok iron man dok jerit nak iron man tgh solat tu..hihi..amy uitm shah alam ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. comel je adam rayyan. ^^,

      oh, tak. saya budak uniten. hee..

      Delete
  2. Yup betul.. tak perlu kot selfie. Pergi terawih sebab nak dapat pahala, bukan nak ikut trend

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. moga-moga kita semua dapat betulkan niat masa nak masuk dalam masjid tu. mudah-mudahan. :)

      Delete
  3. belajar di uniten rupanya. Hebat tu.
    saya juga suka tengok gelagat orang kalau ke shopping complex, tepi laut, atau mana-mana saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak hebat pun. sobs~

      kan. kadang-kadang rasa seronok sangat. sebab dari situ kita boleh tahu orang ni macam mana, orang tu macam mana. kalau dia marah ke suka ke dia buat apa. hehe.

      Delete
  4. pelik lah perangai manusia akhir zaman nih! haha... selfie dalam masjid pulak die...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm.. bila selfie dah jadi trend kak..

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.