Segmen #1 blogwalking bersama ZURNIE IRMANI sempena cuti sekolah



Dah lama nak buat segmen.
Semua yg dibuat tak menjadi. Tapi, xpe. takde hal la sebab mungkin bukan rezeki saya.Sebab kali ni zu nak buat yg senang2 je. Nak join? Senang je. Patuhi syarat2 dibawah

1 Buat entri bertajuk "Segmen #1 blogwalking bersama ZURNIE IRMANI sempena cuti sekolah"
2 Letakkan banner diatas dan letakkan link penyertaan di ruangan komen
3 Tolong tekan sini kejap* tunggu hingga habis loading 
4 follow blog (sertai tapak ini)
Sama-sama la kita BW ya.

Terima kasih kepada yang sudi join
Tamat pada: 10/6/2014

p/s- segmen akan tetap diteruskan biarpun tidak mendapat sambutan. Sekiranya peserta mencapai 30 org hadiah misteri akan diberi kpd top reffel.



post signature

Share:

9 comments

  1. good luck :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  2. haii.. jalan-jalan dari segmen yang sama

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    salam kenal.. jom masuk blog N untuk join segmen saya nak watermark :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/05/segmen-saya-nak-watermark-by-kapas.html

    ReplyDelete
  3. bw sini http://belongtomee.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen blogwalking :)

    ReplyDelete
  5. singgah n follow cni dari segmen yg sama
    jom follow saya di

    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    ReplyDelete
  6. ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    ReplyDelete
  7. http://aineddihar.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    Assalamualaikum . kita datang dari segmen yang sama :)
    kita follow sini ya :) nice blog :)

    ReplyDelete
  8. here..come from the same segmen
    http://thereminisence.blogspot.com/2014/06/segmen-1-blogwalking-bersama-zurnie.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.