Wordless Wednesday - Go F*** Yourself

 
 
 
 




a bit kurang ajar sikit title aku. sorry. aku cuma nak tunjuk yang tak semua orang jahat dekat dunia ni. ada yang akan protect kita. so, bila kita nak orang hormat dengan agama kita, kena kena hormat agama orang lain juga. peace.

adios~







post signature

Share:

4 comments

  1. Woh -.- Agak kurang ajar di situ. Sembelih juga lelaki tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep. Moga dia dapat hidayah :)

      Delete
    2. oh, saya dah cek tadi.

      yang ni cuma sekadar satu experiment. lelaki and perempuan bertudung tu nak tengok sama ada any people yang akan step in and defend them. turns out memang ada.

      kalau nak, boleh tengok dekat youtube - the terrorist hijabi experiment ^^,

      Delete
  2. Jangan disangka kan.. dont judge a book by its cover .. still ad people yg berani mcm tu ^^ Btw, jom terjahh entry terbaru saya (http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/06/running-man-is-best-lee-kwang-soo.html)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.