4.00 Flat Kau Macam Hebat Sangat Je!


think HARDER and SMARTER before you comment anything below. understand this perfectly. and analyze it. 

baca previous post aku ni. >>> Aku Gagal, Malas Dah Lah! <<<
aku baru layan movie Divergent semalam. and aku terjumpa satu ayat dia yang sangat best. 

TRIS : I'm the weakest one here.
Catherine : Then you'll be most improved.

pehe dok? orang yang pandai mencari balik peluang tu and tak sia-siakan aje yang tahu tahap mana bernilainya sesuatu kejayaan dengan usaha sendiri.

post signature

Share:

7 comments

  1. mungkin orang pandang cgpa itu penting..erm.tp klau nilai itu shja yg dinilai pun x boleh gak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. unfortunately, semua boss di semua company pandang benda tu dulu. itu kesilapan manusia di Malaysia.

      Delete
  2. X semestinya 4 flat tu ukuran bijak n success ada gak yg lulus spm je tapi berjaya dan kaya raya so amy jgn down eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. saya setuju. insya-ALLAH, saya takkan down. terima kasih kak JM ^^,

      Delete
  3. Orang yang berjaya bukanlah orang yang tidak pernah jatuh..
    Tetapi,
    Orang yang bangkit dari setiap kegagalan.
    Saya sendiri dah banyak kali gagal sebelum menjadi saya yang sekarang.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.