Thursday, July 31, 2014

Aku Ni Bahaya Sebenarnya Sebab..
6:13:00 PM

Aku Ni Bahaya Sebenarnya Sebab..

14 comments:

  1. 1.Betul tu... bila dah kena baru manusia ni ingat...
    2.Me too tak suka org yg degil tahap dewa... rasa cam nak hempuk je manusia mcm ni dan cakap "ko ni tak paham bahasa ke?"
    3.Akak pulak tak mudah terpengaruh dgn cerita orang. Akak suka alami sendiri then bila tau cerita sebenar baru buat kesimpulan. Tujuannya utk elakkan fitnah. huhu..
    4.samalah.. akak pun akan buat benda yg sama.. org buat baik, kita buat baik. org buat jht kita treat dia mcm ne dia buat kita..
    *kesimpulannya kita serupa tapi satu je tak sama haha... manusia pendapat berbezakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... yeah, ada orang yang sama dengan saya ^^,

      ye, betul. semua pendapat manusia berbeza. tapi asalkan benda tu masih logik dan berlandaskan agama (bila perlu), okaylah.

      Delete
  2. nak nempek sini jugak hahaha..
    akak Taurus :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. nanti saya cari yang Taurus punya personaliti ye. ^^

      Delete
  3. selamat hari raya kak Amy =)
    cantik lah blog kak Amy kemas !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya ^^,

      terima kasih. i appreciate it a lot :)

      Delete
  4. Libra rupanya, akak scorpio heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, kalau macam tu nanti saya post pasal Scorpio sekali ^^,

      Delete
  5. kite taurus. hee

    yeh setuju.
    tapi sy bila da bkwn.dia baek dgn kite. trus percayakn die 100%. bila da jadi lain. terasa diri diperbodohkan pulak. xpela benda da terjadi kan -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun kadang-kadang macam tu juga. terlalu percayakan orang. tapi sis tak salah bila percaya orang.

      orang tu yang salah sebab dah menghancurkan kepercayaan sis tu. bila dia buat macam tu kat orang, satu hari nanti dia akan kena nanti.

      Delete
  6. Akak paling suka no1&2 - betul, mmg buang masa layan orang camtu. Anggap je 'wire die dah short'..that's why die jadi cenggitu.
    No. 3 Amy boleh improve. Akak pun kadang2 camtu..tapi, slalunya akak kawan dengan sumeorang sebab setiap orang ada kebaikan yang boleh 'membantu' kita. Haha..smell something? (Kene bijak cari 'peluang', tapi bukan bererti kene aniaya orang).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. saya ada teringat sis punya cerita pasal wire short tu.

      insya-ALLAH saya try improve. mudah-mudahan dapatlah berubah.

      hmm, betul2. there must be a reason why we met that person. saya pernah dengar pasal quote tu. kita bukan berjumpa dengan seseorang tu sekadar kebetulan.

      Delete
  7. Kathy Aries.. Hehe.. Nak interframe jugak..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.