Bila Kad Raya Aku Nak Sampai Ni Abang Posmen? T___T

10:00 a.m
apartment
sedihnya

assalamualaikum and hello lads!

haish. sedihnya. tadi dapat email dari mommy irra, katanya tak dapat lagi kad raya aku. sedihnya. dah lama aku post, kenapa abang posmen tak hantar-hantar lagi ni?!!! 

tension pula aku jadinya. 8 kad aku hantar. T___T ni nak menangis ni.

cepatlah kad. aku nak ambil kad tu balik pun, tak tahu dah kat mana destinasinya. 

sedih.
post signature

Share:

14 comments

  1. Amy, akak pun tak dapat lagi kad nyer... dan kad-kad dr blogger lain pun tak dapat lagi. Jgn sdih ye yang... kalau musim nak raya ni memang abg posmen biasa lambat. Kad raya beribu-ribu lemon katanyer! InsyaAllah, lepas raya mesti dapat... tak kisahlah lepas raya pun ia tetap jadi sentimental value buat penerima macam iolls yer! :) senyum sikit... raya happy-happy yer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? okay, saya cuba berfikiran positif. harap-harap memang akak and semua blogger dapatlah :))

      Delete
  2. mybe abg posmen dah tak sabar nak raya kot...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ye lah tu. sian diorang. heee

      Delete
  3. Doa mudah mudahan selamat sampai nanti ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya-ALLAH. terima kasih kak Fiza :)

      Delete
  4. lambat sikit kot..posmen busy.ala, nama pun kad raya, sampai time raya la baru best..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. betul juga kan. okay-okay. saya harap macam tu la.

      Delete
  5. Akak pernah ada pengalaman nih surat yg d pos x sampai ke tusn nya frust sgt maybe sbb pos biasa klau pos laju lebih selamat rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? hmm... kalau poslaju mahal sikit lah kan. xpelah. yg penting smpai. jangan sampai dianiaya sudahla.

      Delete
  6. korang jangan sedih... kad raya tu akan sampai lepas seminggu raya... lumrah la tu... huhu... dah biasa tiap2 tahun dpt kad raya lepas raya...

    ReplyDelete
  7. akak lg la...kad raya drp blogger suria amanda lgsg xdpt.pdahal dh lme.die pos...kad amy pun xdpt lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm.. abang posmen tengah sibuk makan lemang lagi tu. hehehe..

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.