Giveaway Ramadhan by irrayyan.com

http://www.irrayyan.com/2014/07/giveaway-ramadhan-by-irrayyancom.html?m=1#more

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
saya suka singgah di blog irrayyan.com kerana saya tertarik dengan kisah tentang anak-anak kepada ibu Rayyan and Anis ni. tengoklah gambar dekat atas tu, comel je semua. teehee. saya belum berkahwin, so maknanya saya belum mempunyai anak.

tapi bila baca pasal cerita ibu-ibu yang seronok bercakap pasal pengalaman menjaga anak-anak diorang, rasa happy pula. hebatnya pengorbanan dan kasih sayang seorang ibu.

and then, bercerita pula tentang diet yang bagus untuk kesihatan. ada certain jenis makanan yang saya tak tahu pun wujudnya dalam bentuk organik. sobs. ha, so kat sinilah tempat nak tahu segala benda tentang diet ni.

ala, senang cerita. semua info adalah. ^^,
post signature

Share:

3 comments

  1. Salam ukhuwah. Selamat berpuasa. Terima kasih Amy kerana join Segmen | Giveaway Ramadhan by irrayyan.com

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.