Wednesday, July 2, 2014

Kau Memang Plastik
5:59:00 PM

Kau Memang Plastik

12 comments:

  1. saya anggap istilah plastik tu utk or yg buat pembedahan plastik je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu pun ye juga.

      even berdosa buat pembedahan plastik tanpa sebab pun, sekurang-kurangnya personaliti tak seplastik macam muka diorang juga.

      Delete
  2. tak suka lah dgn si plastik tuh. Sy pun ade kwn mcm tu skrg ni, haha. perlu brhati-hati lah :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua orang mesti ada punya. hmm, tu lah. kena sentiasa berhati-hati. ^^

      Delete
  3. betul, memang ramai jenis plastic & attention seeker.
    Harap kita x jadi camtu.

    ReplyDelete
  4. Harap2 kita ni tak der la tergolong dgn yang plastik tu ya ..tak nak tak nak ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harapnya. mudah-mudahan.

      Delete
  5. bagi saya kawan ja dengan semua orang. Biarkan mereka. Ramai kawan lebih baik dari ramai musuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya boleh berkawan dengan semua orang. tapi pengalaman silam buat saya jadi cerewet sekarang.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.