Laptop Perempuan Serabut Betul!

4:41 p.m
apartment
menunggu gi bazar

assalamualaikum and hello lads!

semalam aku terdengar seorang lelaki berkata. 

ish, perempuan punya laptop ni. SERABUT! pening kepala aku nak mencarinya. mana folder, mana recycle bin, mana music. cuba kemas sikit.

hello. semua perempuan punya laptop kau dah tengok ke?

ni contoh aku punya laptop.


tengok, ada serabut? tak ada kan. folder cuma ada satu je. itupun adik aku punya. 

tak semua orang macam tu weyh. jangan suka judge orang okay. jangan terus simply spesifikasikan dia atas dasar dia seorang manusia bernama wanita.
 
kawan aku punya lagi simple. wallpaper tak ada. kat screen ada recycle bin je. hmmm...
 
aku bukan baru tukar ye screen laptop aku ni wahai lelaki sekalian. kalau tak percaya, tanya member aku. dia dah berkurun tengok laptop aku ni.
 
aku kalau dapat tahu apps baru je, aku terus explore and pakai. ehehehe... hidup kena pandai explore benda lain juga. jangan buka laptop je menghadap blog, tumblr, facebook and twitter. 
 
cuba belajar benda lain juga. 

p/s : entry pendek je petang ni.
post signature

Share:

12 comments

  1. aaa ah samalah kita. CT punya desktop ada recycle bin saja.. yang lain semua kat doc but still teratur..
    ayah CT pun cakap senang nak cari menda kat laptop CT sbb semua da susun.. amboi sedap sungguh mulut diorang bercakap ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..baguslah kalau macam tu. mari tunjukkan dekat lelaki yang kita pun teratur. ^^,

      Delete
  2. Amboiiii tak tahan tu..gambar aiskrim yang so yummy.

    ReplyDelete
  3. setiap org berbeza cara :) aiskrim tu lahaiiii..yumyummm~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. sebab tu jangan suka judge orang sesuka hati. ^^

      Delete
  4. Cantiknya desktop. Mcmana buat tuuu? aaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... saya pakai rainmeter. ^^, kalau nak, saya boleh ajar.

      Delete
  5. lelaki punya desktop lagi serabut dari perempuan punya... klu boleh semua dokumen dia nak letak kat desktop... sampai penuhlah satu screen tu. Nak cari pun aku pening tengok.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... macam ada pengalaman kak. ^^

      Delete
  6. cakap kat oprag tu tak semua perempuan sama tau..ada gak lelaki lebih SERABUT dari perempuan ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. saya setuju! ops, sori lelaki, jangan marah. hehehehe

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.