Segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com

http://www.irrayyan.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-bersama.html
Salam Ramadhan

Semasa Mommy terjah kawan-kawan blogger ni, tertarik dengan segmen yg sedang dijalankan oleh blogger zumal. Memandangkan Mommy pon dah lama sangat tak beli kad raya. Dah lama jugak tak terima kad raya. Hari ni Mommy nak buat Segmen Salam Aidilfitri. Di mana, Mommy akan kirimkan kad raya.

Tempoh penyertaan adalah dari 11.00 malam ini (6/7/2014) hingga 11.00 malam lusa (8/7/2014).

Syarat bagi menyertai segmen ini sangat simple:-
  1. mesti lah tinggal di Malaysia
  2. kena follow blog irrayyan.com
  3. buat satu entry. Gam kuat2 banner di atas dan backlink ke blog entry ini.
  4. tinggalkan url entry tersebut di kotak komen di bawah.
  5. emailkan nama, alamat dan link blog ke irra.nulogic@gmail.com
  6. and last, tunggu kad raya dari Mommy :)
Seperkara lagi, sekiranya korang balas kad raya, Mommy akan buat review di blog ni. 

Jom bersegmen. Salam Aidilfitri ^^
post signature

Share:

6 comments

  1. Terima kasih sudi join dan memeriahkan segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com ^_^

    ReplyDelete
  2. Yeayy. nanti nak buattt. Nak buatttt

    ReplyDelete
  3. singgah juga dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  4. Amy J Selamat bersegmen, Selamat berpuasa.
    Singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-bersama.html

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.