Segmen : Saya Nak Kad Raya by Afiqah !

http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html


SYARAT - SYARAT :
  • Copy banner atas dan paste di entry anda .
  • Letak tajuk di entry "Segmen : Saya Nak Kad Raya by Afiqah !"
  • Follow blog Afiqah
  • Yang nie wajib buat k..Klik syarat kat sini.[ Link]
  •  Paste entry blog anda diruangan komen bawah ini beserta like ke berapa yer.
  • DONE !

Segmen tamat pada 20 Julai 2014 @ 9 pm 
10 orang yang bertuah akan dapat kad raya dari saya!
Jika ramai yang join akan ditambah lagi in shaa Allah :)




post signature

Share:

6 comments

  1. salam kenal.. singgah sini dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  2. Dapat tak kad raya dari Afiqah tu...kalau tak dpat tunggu dari akak JM punyer ye...alhamdulillah dah pos..harap2 sampai dengan selamat :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah. dapat. :) sis punya saya dah tunggu ni. heee

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.