Siapa Nak Kad Raya dari Amy Weirdo ^^,

12:52 a.m
apartment murni
harini test T__T

assalamualaikum and hello lads!

ha, kalini aku nak try lah juga hantar kad raya dekat siapa-siapa yang nak. untuk yang tersenarai dekat peliks (sidebar) aku, just emailkan details anda ke ameliajafri@yahoo.com ^^,

ada certain yang saya dah hantar kad raya. :) 

tapi kalau yang bukan dekat top peliks tu, takpe. kalau nak, just simply email dekat saya dengan 

tajuk : Nak Kad Raya Amy :)

and nama penuh ke nama samaran ke nama manja ke berserta alamat korang.

PLEASE. tak payah susah-susah buat entry pasal post ni ya. ni bukan segmen macam blogger famous tu. saya tak famous pun. sobs. saya cuma nak menghargai semua yang sudi menjadi sahabat blogger saya. ^^,

okay tu je, adios~
 
p/s : saya punya kad raya biasa-biasa je. bukan hasil doodle sendiri ke apa. saya x kreatif. waaaa..

post signature

Share:

24 comments

  1. Ros ada bagi details kat emel :) tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dapat. nanti saya hantar ^^,

      Delete
  2. akak dah email..tak sangka masuk dalam top peliks..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk je. hehe. saya dah dapat email. tunggu erk kad raya ^^,

      Delete
  3. Replies
    1. boleh aje. email dekat saya ya ^^,

      Delete
  4. selamat berpuasa amy :) kalo outside malaysia blh request jugak ke? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa :) boleh je. tak pernah lagi pos dekat luar dari malaysia ni. sis dari brunei kan? ^^,

      Delete
  5. Replies
    1. dah, akak dah bagi details ^^, nanti saya bagi.

      Delete
  6. saya nak jugak boleh? jap nak email. hihi^^

    ReplyDelete
  7. Alaaaa...akak JM baru baca entri ni dan belum tersenarai dalam list tu so mmg tak layak lah nak terima kad raya heee...apa2 pun keep on writing i will keep on reading :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh-boleh. ^^, semua orang boleh dapat kad raya dari saya :)

      Delete
  8. huhu..bru bce entry...xrase layak plak nk trime...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, apa pula tak layaknya kak. semua orang boleh dapat. heee

      Delete
  9. Akak saya nakk saya nakk >< Nanti sya emel ea. Boleh lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole. tinggal satu kad je lagi. :)

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.