Throwback Thursday .:PHOTO:.

 
 



post signature

Share:

15 comments

  1. Beep beepp.. Mine still beeping :D

    Serius ke nak berbalas kad raya?? kalau serius email name and address kat nadiamus85@gmail.com

    Dari entry:

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/07/n-nak-kad-raya-juga-d.html

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang kita terlepas pandang nikmat masih bernyawa ni sebab selalu sangat membanding dengan apa yg orang lain ada tapi kita tak ada :(

    ReplyDelete
  3. agreed..nikmat masih bernyawa itulah adalah salah satu nikmat yang orang selalu lupa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. oh, itu ke namanya? thanks for the info sis ^^,

      Delete
  5. setiap pg bila bgun msti rasa bersyukur kerana kita msih diberi pluang tuk hdp..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya-ALLAH. sama-sama kita mengingatkan. ^^,

      Delete
  6. alhamdulillah... masih bernafas hingga sekarang...

    ReplyDelete
  7. Bersyukurlahhh setiap kali bgn tdo masih lg bernafas..

    ReplyDelete
  8. Setuju sgt...syukur dengan nikmat yg Allah beri

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.