Top Peliks Aku Yang Awesome ^^,


7:05 p.m
apartment
esok test lagi. sobs.

assalamualaikum and hello lads!

bila tengok mommy Irra buat post pasal top komentator ni, aku rasa nak buat juga. heee..

sebab apa? sebab tanpa diorang ni, aku tak mungkin akan aktif langsung dekat blog.

so, aku nak ucapkan terima kasih dekat kalian. sebab rajin sangat singgah blog aku and bagi komen yang membina dekat aku. sobs. terharu pula. nak nangis dah ni. T__T

aku dah dekat 8 tahun berblogging. tapi baru tahun ni aku aktif. alhamdulillah, aku rasa seronok sangat berkenalan dengan kawan-kawan blogger ni even tak pernah bersua muka. 

inilah antara top peliks yang berjaya mencuri hati aku. ceh. ayat. 

 

disebabkan diorang rajin komen dekat blog aku, aku dah pun hantar some of them kad raya. heee...

harap-harap sampailah ke tempat masing-masing. nanti aku dah lapang sikit, aku nak hantar kad raya dekat yang lain pula. ^^,

okay, tu je.

nak buka puasa dah ni. adios~
post signature

Share:

27 comments

  1. Replies
    1. ada. boleh je kalau nak ^^, emailkan details dekat sini ya >>> ameliajafri@yahoo.com

      Delete
  2. Replies
    1. boleh2. emel details dekat sini ye >> ameliajafri@yahoo.com ^^,

      Delete
  3. Kad raya ..bestnyerr kak lya takder ke kad raya huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada... kak lya kan antara top komentator saya. heee.. nnti email details dekat sini ye >>> ameliajafri@yahoo.com ^^,

      Delete
  4. Ada jugak menyelit kat situ hehehe..tq Amy..tahniah semua yg tersenarai

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... ada-ada. saya tak ramai follower pun. ^^

      Delete
  5. Replies
    1. bole-bole. email dekat saya ye ^^,

      Delete
  6. akak la tu suka menempel kat sini haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee.... terima kasih kak KM ^^,

      Delete
  7. eh, eh.. nama Ros pun ada :) hihi

    ReplyDelete
  8. Hehe..daku ada di situ..
    Selamat hari raya, Amy.
    Doakan saya berjaya in blogging juga.
    Saya pun aktif sebab jumpa semua bloggers yang very supportive. Love you all.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya-ALLAH. selamat hari raya, dr shikin ^^,

      semoga berjaya :) saya pun baru nak naik..

      Delete
  9. hehe. sukaaaa! Thanks Amyy. lama gila berblog. perghh. umur Amy sekarang berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. no biggie :)

      tu lah, bila cek balik, wah dah bertahun-tahun berblogging rupanya. hahahaha.

      saya 10 oktober ni masuklah 22 tahun ^^,

      Delete
  10. Akak nak menjadi top kementar jugak boleh heeee

    ReplyDelete
  11. yg no satu tuh dpt x kad raya??hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... dapat-dapat. tapi bukan saya bagi dekat diri sendiri lah XP

      Delete
  12. Dr Shikin top komen. Dasyat. Nak kad raya hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, Dr Shikin memang rajin singgah blog orang and komen. :)

      okay, tunggu kad raya dari saya ^^

      Delete
  13. Scha Nazri pon rajin komen disini termasuk Sal Bee Yah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep :) terima kasih semua. without all of you, this blog is nothing to me :')

      Delete
  14. Amy J..akak dah terima kad raya dari Amy..terima kasih tau muaahh

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.