Day 01 Challenge .:ICE-BREAKING:.

9:44:00 PM 46
Day 01 - Introduce Yourself + Self-Portrait seganlah i nak self-portrait ni. haha. Aku cerita pendek je lah ye. ringkaskan ce...

Tolong Tengokkan Anak Aku Ni Bila Nak Berjodoh

8:47:00 PM 28
8:30 p.m rumah manis rumah malas lak nak study harini. hmm   assalamualaikum and hello lads!     ha, nak tahu satu cerita ...

30 Days Challenge .:GO!:.

1:50:00 PM 36
1:46 p.m rumah manis rumah tolong ummi masak   assalamualaikum and hello lads!   ha, korang tahu tak? sekarang ni, blogger ramai ...

Kenduri Kahwin Di Segamat, Johor

9:30:00 AM 34
9:13 a.m rumah manis rumah donlod donlod   assalamualaikum and hello lads!   apa khabar ya blogger and silent readers sekalian ...

Ranking Alexa #1 .:Amy J:.

11:24:00 PM 30
11:14 p.m rumah manis rumah akhirnya dapat jumpa keluarga. rindu sangat T_T   assalamualaikum and hello lads!   selalu tengok o...

Dinner Di Chubbies Cafe, Cyberjaya

4:37:00 PM 18
4:09 p.m apartment murni layan lagu-lagu Hum Saath Saath Hain assalamualaikum and hello lads! memandangkan harini tak jadi exam...

Wordless Wednesday .:STARING:.

5:35:00 PM 9

Asyik Tukar Header Je Kau Ni Amy -.-

10:24:00 PM 42
 10:21 p.m apartment murni patutnya study assalamualaikum and hello lads! ha, nampak tak tu. patutnya aku study. last-last benc...

How Knowing Can Change Your Perspective

7:07:00 PM 22
6:15 p.m apartment murni kejap lagi nak study assalamualaikum and hello lads! first of all, aku nak minta maaf sangat. seb...

Yeah, That's My Son!

2:48:00 PM 12

7 Things About Amy Syeera a.k.a Amy J - Versatile Blogger Award

10:04:00 PM 29
Okay. Mari kita lihat syarat-syaratnyaa! Ohh yeahhh! Thank the nice fella who gave you this award ;) Include a link to their ...

Self-Esteem Aku Sangat Rendah

8:05:00 PM 20
7:57 p.m apartment murni layan lagu sedih.   assalamualaikum and hello lads!    dah lama aku tak menulis. nak blogwalking pun t...

Do What You Think Is Right

6:00:00 PM 17

Wordless Wednesday .:PHOTO:.

4:00:00 PM 8
           

Wordless Wednesday .:PHOTO:.

1:12:00 PM 9

Nama Blog Masuk Buzzfeed

12:10:00 AM 28
11:59 p.m apartment murni siapkan assignment assalamualaikum and hello lads! dah lama x menulis kat sini. asyik post gambar...

Marvellous Monday .:PSYCHOLOGICAL FACTS:.

9:54:00 PM 8
ada lagi, baca seterusnya ^^,

Terima Kasih Kerana Selalu Ada

9:00:00 PM 24
terima kasih— buat mereka yg selalu ada, yg tak pernah tinggalkan aku, walau apapun keadaan. terima kasih— buat mereka yg selalu mend...

Masha-ALLAH, You're So Beautiful

3:00:00 PM 11

Food Tricks .:PHOTOS:.

10:00:00 AM 15

Tukar Header Baru

10:49:00 PM 17
10:46 p.m apartment murni esok g Segamat   assalamualaikum and hello lads!       insya-ALLAH esok pergi Kg Tahang Rimau, ...

Tuhan, Bantu Aku

9:00:00 PM 11
Tuhan, jika aku tidak mengadu pun Kau telah tahu. Tetapi aku mengadu juga kerana aku benar-benar meminta. Ya Allah, bantulah ak...

Member Sekolah Finalis Da'i Pendakwah Milenia 2014

6:37:00 PM 8
6:28 p.m apartment murni packing barang   assalamualaikum and hello lads!   dia dekat depan sekali, dekat huruf D tu.   ...

In Case Of Love At First Sight

3:00:00 PM 21

Suka-Duka Student Engineering .:PART 1:.

10:39:00 AM 18
10:11 a.m apartment murni layan lagu Aankhon Se Tune - Ghulam assalamualaikum and hello lads!   semua comel-comel, aku je tak ...

Kahwin Jangan Lupa Ajak

8:57:00 AM 7

Nak Hipokrit Ke Nak Dosa?

3:19:00 PM 8
2:39 p.m apartment murni mengantuk lagi tapi tak nak tidur   assalamualaikum and hello lads!     Baiklah aku tak pakai tu...

Perjalanan Blog Aku

2:22:00 PM 19
2:18 p.m apartment murni mengantuk assalamualaikum and hello lads! ha, memandangkan aku sudah tak ada idea nak tulis apa. ada s...

Hati Diusik Cinta -Bab 6-

12:24:00 AM 5
  BAB 6   Tangan yang kuat cuba memeluk pinggangku, tetapi ia sudah terlambat untuk menghentikan kakiku dari tersadung dan akh...

Wordless Wednesday .:PHOTOS:.

9:00:00 AM 14
ada lagi, baca sampai habis okay ^^,

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes