1st Giveaway by Melangkau Garisan with love

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

lama dah MG nak buat GA ni tapi tak tahu lah bila masa yg sesuai nye
MG dapat sediakan 4 je hadiah untuk pemenang 
4 pemenang akan di random je
tapi kalau MG tengok ada referal paling banyak dari blog dia then MG akan keluarkan hadiah untuk top referral ea
dan kalau sambutan baik MG akan tambah lagi hadiah 

tapi setakat ni 4 je hadiah yg MG rasa sesuai nak bagi kat kawankawan blogger MG ni :)
sebagai tanda ukhwah kita sebagai malaysia blogger

so, apa yg korang kena buat just 

1. copy gambar kat atas ni then backlink kat blog MG (macam biasa)
2. Be MG beloved follower
3. like my fanpage --> ekinrazalli da tailor 
4. follow Instagram ---> ekinrazallidatailor
5. tinggalkan link kat komen 


haaa, macam tulah lebih kurang nak join 1st Giveaway MG ni :)


tempoh :
sampai 13 september 2014 


post signature

Share:

25 comments

  1. nanti nk join jugakla ~

    goodluck taw ^^

    ReplyDelete
  2. menarik....Tarikh lambat lagi....Nampak semua hadiah khas untuk blogger prempuan..hihihihihi..
    InshaaAllah bookmark dulu..

    ReplyDelete
  3. Good luck & all the best Amy.. :)

    ReplyDelete
  4. Good luck, amy.
    Tak sempat join lagi.
    Nak blogwalking dulu.

    ReplyDelete
  5. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Hari Rayaa , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html (31/8)

    ReplyDelete
  6. hye owner blog :)
    thank sudi join 1st GA MG
    jgn lupa cek ur lucky number ye ^__^
    maybe MG akan close awal GA ni atas sebab2 tertentu

    so, spread this love sebelum tamat ye :)
    tq ^__^

    ReplyDelete
  7. Goodluck^^, : http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  8. Hi, BW dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  9. hai.. selamat bersegmen..

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  10. jom jalan2 :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking here.... dan follow sekali.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  12. Good luck and all the best.
    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

    ReplyDelete
  13. salam, singgah dari segmen yang sama
    http://www.mamaniza.com/2014/08/ist-giveaway-by-melangkau-garisan.html

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama :)
    Jemput join GA saya : http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.