30 Days Challenge .:GO!:.

1:46 p.m
rumah manis rumah
tolong ummi masak
 
assalamualaikum and hello lads!
 
ha, korang tahu tak? sekarang ni, blogger ramai yang buat 10 days challenge tu. aku salute sama diorang. rasa macam nak buat juga je. hehe.
 
tapi aku nak buat kelainan sikit. *eleh, gelabah Amy J ni.*
 
xdelah. yang challenge tu untuk 10 hari je. aku perlukan 30 hari sebab lepas ni aku busy. bila dah busy, nak fikir untuk entry seterusnya pun aku tak tahu. hmm..
 
so, here it is.
 
 
 
kenapa ada dua ni? sebab satu pasal cerita. satu lagi gambar. 
 
at least kalau aku tak sempat buat entry, aku letak gambar je. muahahaha.
 
okay, semoga berjaya Amy. 
 
and tolong doakan untuk final exam aku ye. ^^, lagi setahun je, lepas tu graduate! weee..~
 
 
 
 
post signature

Share:

36 comments

  1. All the best! Bagus jugak kan,.. At least ada challenge ni klu tandus idea nk buat entri ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. betul! sebab tu saya try buat juga. ^^,

      Delete
  2. 30? fuhhhhhh smoga berjaya ye amy!hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. saya pun takut nak buat tapi tu lah, lepas ni nak final, memang xde masa nak fikir buat entry apa. hehe.

      thank you cik Nadyya ^^,

      Delete
  3. Bagus jgk ada challenge buat diri mcm ni akak sokong n good luck.
    Good luck for your exam too :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. thank you banyak2 kak JM ^^,

      Delete
  4. Good luck & semoga terus sukses Amy.. :)

    ReplyDelete
  5. wow!! menarik ni...all the best amy...u can do it...insyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. buatlah sekali sis. thank you ^^, simple je ni. hehe

      Delete
  6. Gudluck Amy..with ur challenging and final exam.:-)

    ReplyDelete
  7. Nak try bila stuck buat entry. hahaahah.

    Good luck Amy! Do your best. I know you can! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... boleh aje.

      thank you kak Scha ^^,

      Delete
  8. wahhh....good luck! mcm best jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best lah juga. lagipun saya punya blog berkonsepkan peribadi. so xde masalah nak kongsi pasal n. hehe.

      thank you mama ka0ri ^^

      Delete
  9. moga berjaya! wah cabaran 30 hari.. kak ros buat yg 10 hari tu jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak ros! hehe. xtahulah 30 hari tu mampu ke tak saya follow. XP

      Delete
  10. wah macam best je! nak join buat jugak la nanti ,, hehe
    Salam dan hai :) Singgah blog penaja ^^ Done follow
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh ^^,

      thank you. ada masa saya follow balik ye.

      Delete
  11. Replies
    1. cabaran saja2. takut xtau nak wat entri apa. hehe

      Delete
  12. Ermmm...perlukan usaha & kerajinan kalau 10days tu pun akak belum mampu.
    Good luck for exam ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... saya pun xtahulah mampu ke idak.

      thank you kak Shikin ^^,

      Delete
  13. Amboi.. good luck ye ^^ Kalau nanti-nanti nak PT3 dengan kem lagi dengan pertandingan lagi datang sini curi challenge boleh? ^^"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. boleh aje. apa salahnya. saya pun amek kat mana-mana gambar tu. muahaha

      Delete
  14. haaaa mende ni la kan kan semua orang dok buat. alaaahai nak join tapi apakan daya. tak mampu nak post entry hari-hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... yep!

      xpe kak CT. ada masa buatlah ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.