Asyik Tukar Header Je Kau Ni Amy -.-

 10:21 p.m
apartment murni
patutnya study

assalamualaikum and hello lads!

ha, nampak tak tu. patutnya aku study. last-last benci dengan header punya pasal, aku tukar lagi. -.-

kalini tema serigala. muahahaha. aku x sure apa significant nya dengan serigala tu. tapi aku suka bila dia bergerak. rasa macam macho gila. hahaha. 

nanti aku tukar lagi ler tu... tunggu je la.

okay tu je. 

kalau x suka, tak apa. ini blog aku. tutup je header, baca cerita aku. 

adios~
 
 
 
post signature

Share:

42 comments

  1. serius macho! best header cmni...sy xpnailh buat header...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. thank you ^^, nanti ada masa saya ajar buat header gif okay :)

      Delete
  2. suka header serigala tu... auwwww....

    ReplyDelete
  3. gempak header tu...
    bestnyaaa dpt buat header2 gempak cmni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. thanks! ^^,

      saya boleh ajar kalau nak. :)

      Delete
  4. Baik2, nanti kena gigit hehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh... tu la, lama-lama tengok pun ngeri juga saya. XP

      Delete
  5. pehhh handsome seyh header! aummmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeee.. thank you Cik Nadyya ^^,

      Delete
  6. Comelll laa header serigala....heee...camna buat Amy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ^^,

      akak nak buat nanti, saya boleh ajar :)

      insya-ALLAH bila ada masa nanti saya buat tutorial ye.

      Delete
  7. Wow, bila serigala berjalan... i love this!

    ReplyDelete
  8. mama singgah dan follow sini,.. cantik dah header tu yunk..

    ReplyDelete
  9. Amy.... anda di TAG!!!
    Join tengok sini ea...
    http://satujanjikita.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. thank you. nanti jap lagi saya join ^^,

      Delete
  10. Wow, nampak ganas header nya..tapi smart giler..pandai Amy :) Cik Mimie tak pandai nak buat macam tu T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kawan pun terkejut. kenapa lain benar dari header sebelum ni. hehe..

      takpe, benda boleh belajar ^^,

      Delete
    2. Hehehe..time nak belajar tu la penyakit M selalu menyerang...hehehe

      Delete
  11. Ganas sgt ni amy...nanti org laki pon takut...haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. biar laki takut sebab serigala ni 'jaga' kita XP

      Delete
  12. wah canggihlah header dia. hihi.. Ros pun baru tukar jugak hari ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh Kak Ros.. hahhaha. bukan Ros..

      Delete
    2. hehehe...saya dah tengok juga header kak Ros ^^, memang lawa, nampak kemas. pastu ada gmabar budak-budak lak tu. hee..

      Delete
    3. itu semua anak sedara kak Ros. saje tukar.. asyik buh gambar sendiri je kan :)

      Delete
    4. hehehe.. semua comel-comel belaka kak ros. ^^,

      Delete
  13. Macam mana buat niii? Aaaaa. Cantikkk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada masa saya ajar ^^,

      thank you kak Scha :)

      Delete
  14. fuyyoo! gempaknya header amy! leh tempah header kat amy nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak Farrah ^^,

      alamak, nak tempah ke? saya belum cukup power lagi. hehe

      Delete
  15. Replies
    1. hahahaha.... tiba-tiba rasa nak tukar angin XP

      Delete
  16. pandainya buat header bergerak-gerak.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. saya pandai edit je, belum pandai buat gif lagi ^^,

      Delete
  17. wow, macho ya? Bila nak sampai tu amy hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah. hahaha... kalau imaginasi tinggi, bila-bila masa je dia pandang kita and serang. XP

      Delete
  18. Dh lama akak x singgah sini ingatkan salah blog heeeeea lam

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... xpe kak JM. masing-masing busy kan. ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.