Thursday, August 28, 2014

Dinner Di Chubbies Cafe, Cyberjaya
4:37:00 PM

Dinner Di Chubbies Cafe, Cyberjaya

18 comments:

  1. alahaiii nampak sodap lahaiiiiiiiii.. jadi lapar pulak nih ><

    amy ditag http://loveneddy.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap. :) rasanya lagi better kot dari Pizza Hut cuma pizza dekat PH besar la.. hehe

      thank you tag ^^,

      Delete
  2. Bestnya :D Tapi hujung benua :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ye ke? ala, nnti ada masa berjalan-jalan ke Cyberjaya, singgahlah sini ^^,

      Delete
  3. Ehem ehem keluar berdua nampak heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem ehem... tak ada special apa pun kak. kami hanya teman tak mesra. hahahaha... ^^,

      dia bukan taste saya. cewah. XD

      Delete
  4. Wahh best ni.. selera tengok pizza tu. Suasana kedainya pun menarik. Thanks sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya-ALLAH memang menarik tempatnya. saya suka sebab kena dengan diri saya. hehehe...

      Delete
  5. Alor~ jauhnya nak pergi..cam best :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe. nanti ada rezeki, datanglah situ ^^, tak pun, kita g sama

      Delete
  6. Dear, thanks sesangat sebab share pasal restaurant yang sedap2. Next time bolehlah akak gi sana with anak-anak.
    * Tunggu anak-anak besaq sikit lagi senang nak hangkut sana-sini. Heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. hehe. boleh aje. keluar dengan family baru best ^^,

      Delete
  7. Akak bagi cadangan.
    * ikut sukahati akak pulak ea..
    Awak buatlah entri food review pulak.
    Yang best of d best dalam restaurant tu.
    1 restaurant per entry.
    Senang akak nak choose same food xD
    *SMAP Kajang tu skolah lama akak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. saya tak reti nak buat entri food review kak. takut kang orang g x sedap pula T__T

      tapi insya-ALLAH saya try buat 1 restoran, 1 entry ^^,

      *saya tahu, sebab tu g sana je, saya teringat kat akak. hehe

      Delete
  8. Hai Amy. berdua lebih baik yer. hihi.. ehem ehem.. eh tersedak ni..
    nampak sedaplah makanan tu.. tapi jauh la..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dia x lama kat selangor. lepas tu dia balik. alang-alang, pksa dia belanja. xde pape istimewa pun. cuba tanya dia juga. hahahaha...

      insya-ALLAH makanan dia sedap. nnti akak ada masa, datanglah situ. ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.