Thursday, August 7, 2014

Open House + Hangout With Bestie
9:10:00 PM

Open House + Hangout With Bestie

25 comments:

  1. Wahh best... semoga selamat, dipermudahkan & dilancarkan perjalanan dgn sepenuh keceriaan ye... aamiin... :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih abang Khir. alhamdulillah, dah selamat sampai ke uniten balik ^^,

      Delete
  2. seronok..hihih...selamat membuat assignment...Eh tetibakan....hihih
    Moga Allah memudahkan sesagalanya Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... assignment nanti2 dulu la :P

      terima kasih. dah sampai pun balik ke u ^^,

      Delete
  3. Kak irra g segamat next week. Hehe

    ReplyDelete
  4. kak amy amek gambar bebanyak tau kat johor nanti amek gambr cantik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah, gambar x banyak sangatlah awak. x sempat nak amek. syok sangat berjalan. heeeeee

      Delete
  5. Wah, penuh jadual Amy ye..Ehem2, kalau turun segamat tu roger2 la..Leh jumpa Cik Mimie..teehee :)

    Semoga perjalanana Amy selamat pergi dan balik :) Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. iye? insya-ALLAH nanti saya roger2 ^^,

      terima kasih. alhamdulillah selamat sampai u dah :)

      Delete
  6. akak pun tak pernah sampai JPO tu hihiks.. area segamat mersing batu pahat dah.. tp JB and yang area area sana tu memang tak pernah lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti g la sana kak ^^, kawan kata kalau bulan 3,6,9 and 12 baru dapat sale kat JPO. huuu

      Delete
  7. dilema la tu hihi... buat o som... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. memang sangat dilema. T__T

      o som? hehe. kang kena tampar dengan kawan x pasal je.

      Delete
  8. semoga semua selamat ya... amin...

    ReplyDelete
  9. sakan berjalan ye..nanti jangan lupa up entry pengalaman kat Johor :)

    ReplyDelete
  10. Akak x penah sampai JPO lagi.
    JB pun penah.gi skali je kott.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni nnti ada masa, boleh lah akak g sana. ^^,

      Delete
  11. Nanti kongsi citer amy jln2 di Johor tu ye

    ReplyDelete
  12. dapat tak singgah bazar karat?. tu lah tempat yang Kak Ros selalu gi dengan husband.. naik motor je. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ye ke? laaa... haha.

      dapat singgah kejap. ^^, tu lah kan, naik motor lagi senang. kalau x, sesaknya masha-ALLAH. -.-

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.