Open House + Hangout With Bestie

9:10 p.m
apartment murni
dengar lagu Hindustan sambil packing barang

assalamualaikum and hello lads!

ha, minggu ni terasa malas sangat nak blogwalking. sebab aku sangat busy dengan assignment (lah sangat) and esok aku nak gerak ke Johor. weee~

kenapa aku excited sangat ni? macam nak pergi oversea pula. hahaha.

alkisahnya, aku tak pernah lagi pergi Johor. sedih tak? sedih sangat bagi aku. sobs.

and kebetulan, member aku Syikin ada buat open house. dia buat hari Sabtu. so, esok baru dengan Azra gerak. and alang-alang, aku pergi jumpa best friend aku dekat UTM Skudai. yeah!

dah lama sangat tak jumpa dia. rindu sangat dengan dia. T_T

macam-macam benda nak cerita kat dia.

Syikin kata kat Johor ada Johor Premium Outlet. ha, apalagi, melepak kat situlah sambil ambil gambar. bila lagi aku nak pergi sana kan. ^^,

Atul pula kata ada Bazar Karat. eh, betul ke aku eja ni? tak tahulah sempat ke tak perginya. 

lagi, ada apa erk tempat yang best? aku tak sabar nak menjelajah Johor dah ni. hehe.

nak ambil gambar banyak-banyak then nak upload and cerita dekat sini.

minggu depan nak pergi Johor lagi. tapi kalini pergi Segamat pula. kakak Atul kahwin. tapi masalahnya, mak best friend aku pun kahwin masa tu. kat Sabak Bernam.

alaaaaa.... macam mana ni? serabut dah kepala aku fikir cara nak pergi dua tempat dalam hari yang sama. T_____T
esok baru boleh bincang dengan member. moga-moga ALLAH permudahkan urusan untuk aku pergi dua tempat berbeza ni. aku tak boleh pilih satu je sebab dua-dua ni kawan yang paling rapat dengan aku. 

okay dah, tu je. 

adios~

p/s : aku maybe tak aktif sampai hari Ahad. so sorry. doakan perjalanan aku ke Johor selamat ya. terima kasih. :)

post signature

Share:

25 comments

  1. Wahh best... semoga selamat, dipermudahkan & dilancarkan perjalanan dgn sepenuh keceriaan ye... aamiin... :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih abang Khir. alhamdulillah, dah selamat sampai ke uniten balik ^^,

      Delete
  2. seronok..hihih...selamat membuat assignment...Eh tetibakan....hihih
    Moga Allah memudahkan sesagalanya Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... assignment nanti2 dulu la :P

      terima kasih. dah sampai pun balik ke u ^^,

      Delete
  3. Kak irra g segamat next week. Hehe

    ReplyDelete
  4. kak amy amek gambar bebanyak tau kat johor nanti amek gambr cantik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah, gambar x banyak sangatlah awak. x sempat nak amek. syok sangat berjalan. heeeeee

      Delete
  5. Wah, penuh jadual Amy ye..Ehem2, kalau turun segamat tu roger2 la..Leh jumpa Cik Mimie..teehee :)

    Semoga perjalanana Amy selamat pergi dan balik :) Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. iye? insya-ALLAH nanti saya roger2 ^^,

      terima kasih. alhamdulillah selamat sampai u dah :)

      Delete
  6. akak pun tak pernah sampai JPO tu hihiks.. area segamat mersing batu pahat dah.. tp JB and yang area area sana tu memang tak pernah lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti g la sana kak ^^, kawan kata kalau bulan 3,6,9 and 12 baru dapat sale kat JPO. huuu

      Delete
  7. dilema la tu hihi... buat o som... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. memang sangat dilema. T__T

      o som? hehe. kang kena tampar dengan kawan x pasal je.

      Delete
  8. semoga semua selamat ya... amin...

    ReplyDelete
  9. sakan berjalan ye..nanti jangan lupa up entry pengalaman kat Johor :)

    ReplyDelete
  10. Akak x penah sampai JPO lagi.
    JB pun penah.gi skali je kott.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni nnti ada masa, boleh lah akak g sana. ^^,

      Delete
  11. Nanti kongsi citer amy jln2 di Johor tu ye

    ReplyDelete
  12. dapat tak singgah bazar karat?. tu lah tempat yang Kak Ros selalu gi dengan husband.. naik motor je. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ye ke? laaa... haha.

      dapat singgah kejap. ^^, tu lah kan, naik motor lagi senang. kalau x, sesaknya masha-ALLAH. -.-

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.