Sunday, August 10, 2014

I'm Back!
4:41:00 PM

I'm Back!

29 comments:

  1. haha... rindu la... tgk tak singgah blog akak... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... okay, saya dah singgah and komen banyak2 kat blog akak ^^,

      Delete
  2. Salam Amy.
    Ada hantar kad raya ka?
    Masih belum terima. dah pun check peti surat. Kosong dan bersih.
    Pihak Drypers ada juga kirim barang pada 5 ogos yang lalu masih belum diterima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada. xpelah, nanti abang arz cek balik ye. ^^

      Delete
  3. Welcome back Amy..hehehe :) best x Johor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you cik mimie ^^,

      alhamdulillah, memang best. tapi x sempat nak pergi semua tempat T_T

      Delete
    2. Hehehe, takpe nektime kalau ada kelapangan masa datang la Johor lagi..pusing bagi habis )

      Delete
    3. insya-ALLAH ^^, nnti nak singgah Singapore lak. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. weeee~ saya rinduuuuuuuuuu juga ^^,

      Delete
  5. Akak salah sorang dari mereka sambil angkat tsngan tinggi2

    ReplyDelete
  6. Rinduuu..hehe..eh, orang johor ye?johor mana?wanie pun selalu pergi tbs tu...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee... eh, x la. crush saya orang Johor. muahahaha..

      haritu member ada buat open house, sebab tu g Johor ^^,

      Delete
  7. Kak Ros sampai bandar tasik selatan petang semalam... naik bas dari kedah ke kl. then dari kl ke jb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, ye ke? alamak, x berkesempatan nak jumpa. xpelah. lain kali ^^,

      Delete
  8. Alhamdulillah... welkem back Amy.. :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.