I'm Back!

by - 4:41:00 PM

4:40 p.m
apartment murni
alhamdulillah

assalamualaikum and hello lads!

alhamdulillah, pukul 2 petang tadi selamat sampai ke Bandar Tasik Selatan. lega rasanya. tapi gambar tak dapat ambil banyak. adalah sikit. 

insya-ALLAH nanti aku update dekat sini. 

ada yang rindu aku x? muahahaha. perasan. -.-

okay, tu je. nak rehat kejap. penat. 
 
adios~ 
post signature

You May Also Like

29 comments

  1. haha... rindu la... tgk tak singgah blog akak... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... okay, saya dah singgah and komen banyak2 kat blog akak ^^,

      Delete
  2. Salam Amy.
    Ada hantar kad raya ka?
    Masih belum terima. dah pun check peti surat. Kosong dan bersih.
    Pihak Drypers ada juga kirim barang pada 5 ogos yang lalu masih belum diterima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada. xpelah, nanti abang arz cek balik ye. ^^

      Delete
  3. Welcome back Amy..hehehe :) best x Johor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you cik mimie ^^,

      alhamdulillah, memang best. tapi x sempat nak pergi semua tempat T_T

      Delete
    2. Hehehe, takpe nektime kalau ada kelapangan masa datang la Johor lagi..pusing bagi habis )

      Delete
    3. insya-ALLAH ^^, nnti nak singgah Singapore lak. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. weeee~ saya rinduuuuuuuuuu juga ^^,

      Delete
  5. Akak salah sorang dari mereka sambil angkat tsngan tinggi2

    ReplyDelete
  6. Rinduuu..hehe..eh, orang johor ye?johor mana?wanie pun selalu pergi tbs tu...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee... eh, x la. crush saya orang Johor. muahahaha..

      haritu member ada buat open house, sebab tu g Johor ^^,

      Delete
  7. Kak Ros sampai bandar tasik selatan petang semalam... naik bas dari kedah ke kl. then dari kl ke jb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, ye ke? alamak, x berkesempatan nak jumpa. xpelah. lain kali ^^,

      Delete
  8. Alhamdulillah... welkem back Amy.. :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.