Thursday, August 14, 2014

Kentang Lenyek Panggang.:RESEPI:.
8:47:00 AM

Kentang Lenyek Panggang.:RESEPI:.

26 comments:

  1. pergh... meleleh tengok amy oi... nanti akak nak cuba version akak pulak then share hahaha...

    ReplyDelete
  2. Wah3! sedapnye kentang lenyek tu..haish, kecur air liur Cik Mimie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. saya pun kecur liur cik mimie XP

      Delete
  3. macam senang je.. thanx for the recipe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang senang. sama-sama ^^,

      Delete
    2. nanti nak try. kalau kak Ros buat, kak Ros buat entry k.

      Delete
  4. wahhh...boleh buat utk anak2 ni..

    ReplyDelete
  5. lolll nampak sedap sangat ni..leh try..

    ReplyDelete
  6. Mesti sedap sangat sebab akak peminat cheese.

    ReplyDelete
  7. fuyooo nampak sedappp,,, nt nak try la ^^

    ReplyDelete
  8. kentang !! my peberet... thx share resepi.... tapi stresssssss sebab takde alat pemanggang over segala bagai... bookmark resepi ni, ada kelapangan mau try...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, kita kena kreatif bila masak. pakai je apa-apa. hehe ^^,

      Delete
  9. maigod macam sedap je. kena cari masa nak try ni

    ReplyDelete
  10. Aaaa, simple but nampak sedappppp!

    ReplyDelete
  11. Baru tgk dh terliur ni mesti rasa lg kebaboommm tp mana nk dpt kentang kulit purple tu mcm x oernah jumpa je

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai kentang biasa je. mana yang kaler purple nya tu erk? saya x nampak lak. hee

      Delete
  12. Wahh... tengok gambar pun dah berselera... menarik ni. Thanks sharing Amy.. :)

    ReplyDelete
  13. wahhhh ngencessss..... kaksha nak buat tak terbuat2 lagi....

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.