Nama Blog Masuk Buzzfeed

11:59 p.m
apartment murni
siapkan assignment

assalamualaikum and hello lads!

dah lama x menulis kat sini. asyik post gambar je kerja aku. al-maklumlah, test dah nak dekat. aku malas nak cerita apa-apa. haritu pun pergi Johor. nanti aku cerita perjalanan aku ke Segamat.

tadi masa cek ranking Alexa (bosan punya pasal -.-), ternampak satu link yang membawa ke blog aku. aku tengoklah.

eh, buzzfeed. aku tahu website ni. kadang-kadang aku dah tak tahu nak tulis apa, aku cari info dekat buzzfeed untuk dikongsikan bersama korang.

kalau korang bosan pun, cubalah buka. ada banyak maklumat lah! pasal masakan, tips jaga rumah, tempat menarik untuk melancong, selebriti, bla bla bla...

aku try buka link yang direct ke blog aku tu and aku cari punya cari, i found this.


wahahahaha.. rasa macam famous sekejap. *pfft

aku memang minat sangat Ed Sheeran ni. sebab dia pun fikiran macam aku jugalah. ececeh. dia mengaku diri dia tak normal macam orang lain. he's weird just like me. but in a different way. 

dia sangat pandai tulis lirik lagu. serious. kadang-kadang aku ambil masa nak faham lirik dia. contohnya macam lagu The A-Team. cuba korang cari and korang fahamkan maksud di sebaliknya. 


paling aku suka lagu SING! memang tak berhenti jogetlah aku. muahahha.. lagu dia pun ada termasuk dalam cerita The Fault In Our Stars. 


okay, tu je nak cerita. 

adios~ ^^,

post signature

Share:

28 comments

  1. kak Amy !!
    wahh header baru cantik cantik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear ^^, i appreciate it :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. i'll take that as a compliment :D

      Delete
  3. Hehehe..hebat tu :) Header pun dah berubah wajah, rajin sungguh ler..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheeh... time rajin datang tu, seharian pun boleh buat sampai puas hati. ^^,

      Delete
  4. Replies
    1. sebab saya ada kongsi gambar pasal ed sheera kata dia pelik. saya pun pelik. tiba-tiba buzzfeed pun buat pasal orang pelik and dia amek gambar dari blog saya.

      that's why ^^,

      Delete
  5. waaahh, bagusnyaa! hehe. Keepp it upp!

    Suka headerr baruuu! Cantikk!

    Akak ada tag amy. Kalau sudi, join lahh. hehe

    http://www.schanazri.com/2014/08/7-things-about-scha-nazri-versatile.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Scha ^^,

      okey dokey. dah buat pun :)

      Delete
  6. wah2xx........btw cntik header bru..hihihih

    ReplyDelete
  7. wah wah femes dia....teruskan amy. kami support di belakang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. x famous pun. saje je nak perasan sendiri. thank you ^^,

      Delete
  8. adik manish.. akak tag awak..
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  9. amy, link tu tak boleh bukak kat office huhu.. kena balik umah gak le jwbnye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, xpe kak. nanti dah sampai rumah buka la ^^,

      Delete
  10. Ahakss masuk list buzzfeed tu :-)

    ReplyDelete
  11. alamak, kak Ros tak pernah dengar pula lagu tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... tak semua orang boleh minat lagu dia. tapi saya suka ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.