Tuesday, August 19, 2014

Nama Blog Masuk Buzzfeed
12:10:00 AM

Nama Blog Masuk Buzzfeed

28 comments:

  1. kak Amy !!
    wahh header baru cantik cantik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear ^^, i appreciate it :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. i'll take that as a compliment :D

      Delete
  3. Hehehe..hebat tu :) Header pun dah berubah wajah, rajin sungguh ler..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheeh... time rajin datang tu, seharian pun boleh buat sampai puas hati. ^^,

      Delete
  4. Replies
    1. sebab saya ada kongsi gambar pasal ed sheera kata dia pelik. saya pun pelik. tiba-tiba buzzfeed pun buat pasal orang pelik and dia amek gambar dari blog saya.

      that's why ^^,

      Delete
  5. waaahh, bagusnyaa! hehe. Keepp it upp!

    Suka headerr baruuu! Cantikk!

    Akak ada tag amy. Kalau sudi, join lahh. hehe

    http://www.schanazri.com/2014/08/7-things-about-scha-nazri-versatile.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Scha ^^,

      okey dokey. dah buat pun :)

      Delete
  6. wah2xx........btw cntik header bru..hihihih

    ReplyDelete
  7. wah wah femes dia....teruskan amy. kami support di belakang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. x famous pun. saje je nak perasan sendiri. thank you ^^,

      Delete
  8. adik manish.. akak tag awak..
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  9. amy, link tu tak boleh bukak kat office huhu.. kena balik umah gak le jwbnye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, xpe kak. nanti dah sampai rumah buka la ^^,

      Delete
  10. Ahakss masuk list buzzfeed tu :-)

    ReplyDelete
  11. alamak, kak Ros tak pernah dengar pula lagu tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... tak semua orang boleh minat lagu dia. tapi saya suka ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.