Perjalanan Blog Aku

2:18 p.m
apartment murni
mengantuk

assalamualaikum and hello lads!

ha, memandangkan aku sudah tak ada idea nak tulis apa. ada sebenarnya, tajuk dia aku rasa nak buat Nak Hipokrit ke Nak Dosa? amacam, best tak tajuk? muahaha.. 

insya-ALLAH petang ni aku cuba ceritakan kaitan dengan tajuk tersebut. okay, sambung balik. sebab tak ada idea, tu yang entry kadang-kadang boleh jadi merepek entah apa-apa. 

so aku rasa this is the best idea yang aku boleh fikir. buat flow. 

ISNIN - merapu pasal perspektif aku dengan something
SELASA - merapu benda sama
RABU - wordless wednesday as in psychological fact
KHAMIS - resepi simple je
JUMAAT - e-novel aku
SABTU - merepek
AHAD - merepek
 
adoi, susah juga. kalau tak update selalu, nanti orang tak nak singgah dah blog aku. 
 
dah tu je nak cerita, adios.
post signature

Share:

19 comments

  1. Replies
    1. heheh... asalkan update blog. okay ler tu ^^,

      Delete
  2. ni namanya entri merapu..haha...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. saya pun kadang-kadang terikut mood gak. heee

      Delete
  4. rajinnya, akak ikut mood.kalau takde idea sampai sebulan blog berhabuk..hehe

    oh ye, kad raya Amy baru sampai semalam.sabar tau akak menanti :) thanks a lot dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. saya rasa tak boleh lak kalo biarkan berhabuk. unless saya memang extremely sibuk.

      okay, alhamdulillah dah sampai ^^,

      Delete
  5. pehh siap buat jadual tuu.. bagus2 ada matlamat.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, kadang2 tak terikut gak. adeh

      Delete
  6. haha aku pernah jugak buat option dari isnin - ahad.. last2 tak ikut tertib.. sukahati aku je nak taip apa bebila masa..kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tu lah, takut jadi macam tu ler nanti xP

      Delete
  7. akak paling kurang sehari sekali update. Mana yg mampu berbw, akk berbw je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya lak, kalau bab blogwalking tu kena ikut mood, kalau tak nak bagi komen pun malas.

      Delete
  8. Tak pe amy! Walau lama x update akak still akan singgahsbb klau nk update hari2 pun susah jgk nanti mmg merepeklah jadinya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak JM. hmm, betul juga kan. takut jadi merepek lak. hehe.

      Delete
  9. Tak pelah... yg penting ada update entri... :D

    ReplyDelete
  10. eh ada ketetapan genre entry pada hari hari tertentu?.. kak Ros main hentam je. hikhik

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.