Saturday, August 2, 2014

Perkara Biasa Ketika Beraya
8:56:00 PM

Perkara Biasa Ketika Beraya

14 comments:

  1. hakikat!

    raya taun ni tak x ikot tema.. sebab baju tak siap. sadisss btl! soo pasni beli da siap je sonang ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedihnya bila baju x siap kan. saya pun beli baju siap terus. habis cerita ^^,

      Delete
    2. Raya tahun ni nasib Cikna sama cam Cik Nadya sudahnye malam raya g bandar beli baju siap je...;-/

      Delete
    3. hmmm... xpelah. nnti lepas ni bolehlah try tema sama lak ^^,

      Delete
  2. Salam ceria Aidilfitri... singgah raya di Syawal ke 7. Mood raya saya masih belum hilang lagi & pastinya.. hujung2 minggu yg mendatang akan bertambah jem jalanraya sebab open house hehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ceria aidilfitri juga ^^,

      tu la, lepas ni pun saya berjalan-jalan. saya nak pergi Johor. ada kenduri kahwin. hehe

      Delete
  3. Bila hari raya je semua datang beraya kunjung mengunjung dan mohon maaf tp sebenarnya klau nk mohon maaf x perlu tunggu raya tul x? Maybe sbb dh jadi tradisi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, betul! :) takpelah, nak buat macam mana kan. sekurang-kurangnya diorang mnx maaf juga. kalau raya tak ada, entah tahun bila nak bermaafan agaknya.

      Delete
  4. Selamat hari raya dari Ros sekluarga :)

    ReplyDelete
  5. Warna coklat macam dalam gambar tema raya kami 2 tahun lps.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami x pernah lagi pakai tema coklat. sebab langsir rumah kaler coklat. nanti nampak muka je, x nampak baju. hehehe

      Delete
  6. kuih raya....mana ada time lain kan? lepas raya sibuk cari serbuk kuih raya

    Comel tak saya pakai baju warna pink...hahaha (nak muntah rasa angkat diri sendiri)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a, kalau terdesak sangat nak, kena buat sendiri lah nampaknya. hahaha..

      ehem2, minta dipuji ke? comel2. tapi mem besar lagi comel lah XP

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.