Ranking Alexa #1 .:Amy J:.

11:14 p.m
rumah manis rumah
akhirnya dapat jumpa keluarga. rindu sangat T_T
 
assalamualaikum and hello lads!
 
selalu tengok orang lain kongsi ranking masing-masing, aku nak jugalah. muahahahaha... 
 
nak buat entry best-best *cewah* tapi tak ada idea. ada, tapi malas nak tulis. banyak dah jadi draft. hmm...
 
ini dia ranking aku untuk 29 Ogos 2014. 
 
 
alhamdulillah. dulu aku tengok 8k. lepastu turun jadi 6k. 
 
kadang-kadang malas nak ushar, sebab aku tak nak kejar populariti menjadi seorang blogger. aku tahu tahap mana aku akan jadi bongkak nanti. ini pun macam dah hampir kan. hmmm..
 
ingat ALLAH balik. alahai, berapalah ranking kita ni di sisi ALLAH. :'(

harap-harap dapat naikkan ranking. biar ALLAH redha dengan kita. biar kita rasa tenang je hidup. ranking dengan ALLAH ni tak susah pun kan. kalau boleh berebut nak kejar ranking Alexa, kenapa ranking di sisi ALLAH tak nak terburu-buru kejar.

kita hidup ni entah sampai bila... sama-sama mengingati. insya-ALLAH.
 
 
 
post signature

Share:

30 comments

  1. tahniah .. lagi ok dari saya .. saya punya ranking yang ke- 18 +++ .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. lama-lama nanti samalah macam saya XP

      Delete
  2. Tahniah Amy..wanie tak pernah pun tengok aleza ni..tahu dah memang tak glemer..hehe.. betul, semoga Allah menjadi yang pertama dalam apa jua keadaan dalam hidup kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. try je. saya pun main-main je alexa tu. macam best tengok orang cek. haha...

      indeed. ALLAH yang mencipta kita, so kita kena utamakan DIA dulu ^^,

      Delete
  3. wahh oklah tu. saya punya terlampau teruk dah sbb dah lama tk updte blog. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. lepas ni rajin2 kan diri update blog XP

      Delete
  4. Wahhh. Akk dh jarang tengok! hahahaha.

    Nahh, ramai kot tag Amy dlm GA ni hehe

    http://www.schanazri.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... terima kasih kak Scha ^^,

      Delete
  5. nanti naik 2k pulak... hihi... alangkah itu bagus..... tahniah ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, baguslah kalau macam tu. sis pula macam mana? ^^,

      thanks!

      Delete
  6. sikit lagi je turung ke 1k... akak punya pun baru jadi 3k... kena maintain update blog huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. akak lah menang dulu dari saya XP

      Delete
  7. Wah...4K tu kira hebat la Amy.kalau akak mahu 40 k agaknya..haha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah.. terkesan dgn ayat2 akhir tu. Mmg betul, rangking dgn Allah tu mmg kita perlu sentiasa jaga.. Subhanallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih abang Khir ^^,

      yep, ALLAH kena diutamakan :)

      Delete
  9. Tahniah amy tinggi ranking tue kiranya ramai yg terjah sini akak pun kalah tau heee sbb akak ni malas nk update :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ala kak, saya kalau dibandingkan dengan akak, sayalah kalah. akak sekali update entri, beratus komen. saya sikit je. sobs.

      anyway, thanks kak JM ^^,

      Delete
  10. Cik mimie xpernah check ranking dkt alexa ni..hehe. Tahniah Amy ada pningkatan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. nanti trylah check. saje2. thank you ^^,

      Delete
  11. tahniah tahniah.. ahahaha akak x reti nak guna mende ni tak faham.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.