SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA

http://greenfarra.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html
  1. segmen ni khas untuk blogger warganegara Malaysia ..
  2. korang perlu buat satu entry tajuk "SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA", dan taq 3 rakan blogger anda. 
  3. pastikan copy banner diatas ni dan letak dalam entry korang serta link kan ke sini.
  4. kemudian tinggaikan link entry korang dibawah, mudah untuk farra cek nanti. 
  5. kepada Sesiapa yang belum follow blog farra, boleh lah follow terlebih ya..
  6. Due date sampai 14 september 2014 sahaja.
mesti korang nak tau kan apa barang yang farra nak bagi? 
farra ada 2 pasang baju untuk biberi kepada 2 blogger yang bertuah.

JIKA sambutan menggalakan farra mungkin menampah lagi 2 hadiah kepada peserta. 

SELAMAT BERSEGMEN !!!



post signature

Share:

12 comments

  1. thanks tag. inshaaAllah nt Nadyya join..

    selamat bsegmen syg :)

    ReplyDelete
  2. haha.. di tag ya... nanti akak join... thanks ya..

    ReplyDelete
  3. Best of luck ya!!Wow cantik header nak satu.... :)

    ReplyDelete
  4. Slmt bersegmen Amy.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  5. Wah, thank tag Cik Mimie :) Nanti Cik Mimie join..hikhik..tengah bz skit skrg ni :)

    Gud luck Amy :)

    ReplyDelete
  6. Nama paling atas.
    Nanti ada masa akk join tau.
    :)

    ReplyDelete
  7. salam amy,, TQ amy kerna join GA farra, nanti amy boleh cek list entry amy di http://greenfarra.blogspot.com/2014/08/peserta-segmen-biar-saya-tolong-cik.html
    Goodluck

    ReplyDelete
  8. Ramai yg join segmen ni all the best amy :-)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.