Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

http://4.bp.blogspot.com/--Sm5DGch1lI/U90MWTxHXxI/AAAAAAAAIIU/rYegSVV715w/s1600/Segment+Blog+walking+by+Karya+Mahirah.jpg 
 
klik sini untuk join >>> segmen blogwalking <<<

Syarat dia mudah je :
1. Wajib follow blog KM.
2. Buat satu entry yang bertajuk "Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah" 
3. Nak copy banner tak boleh, jadi korang boleh 'drag' banner di atas dan bawa ke entry korang.
4. Kemudian backlink kan semula ke entry segmen KM ni.
5. Then tinggalkan link entry pada kotak komen di bawah.
6. Mesti blog walking ke semua peserta segmen ni *mmg itu pun tujuan asal segmen ni hihi*.
Simple jekan syaratnya? Sebab KM sorang je yang sponsor haha..
*
*
*
Ok, hadiah yang akan diterima adalah berupa duit raya dari KM sendiri.
Top referral akan menerima duit raya sebanyak RM10
5 peserta bertuah akan menerima duit raya sebanyak RM5 setiap seorang
Cabutan akan dibuat menggunakan khidmat radom.org
Senarai peserta akan di update dari semasa ke semasa.
Jadi siapa yang nak duit raya RM10 tu, rajin-rajin promote segmen ni ya. 
Jom! Apa tunggu lagi? Moh ler join sekarang.
Dengan cara nilah akan menaikkan trafik blog korang dan secara tak langsung akan menambahkan follower.
TARIKH TAMAT ~ 15 Ogos 2014
*SELAMAT BER-BLOGWALKING*

post signature

Share:

65 comments

  1. bw sini..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. kite pun join. hehe

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join segmen kak KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Salam datang dari segmen yang sama
    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama. Selamat bersegmen. Jemput singgah :)

    http://akukupukupu.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  6. BW dari segmen yang sama.. done follow sini... jemput singgah dan follow.. ^_^

    ReplyDelete
  7. hi!! dtg dr segmen yg same :b

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  8. salam..

    beraya ke sini dari segmen yang sama..done follow.jemput singgah ke blog saya, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam, sy dah follow u... salam perknalan dari saya.
    http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  10. Singgah beraya dari segmen sama (^^,)
    Segmen BlogWalking Ogos By Karya Mahirah
    Good luck (^^,) Follow Syeera~

    ReplyDelete
  11. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen yang sama dan follow #361..
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  13. Hye. Saya singgah sini. Selamat bersegmen! :)
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  14. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #363

    ReplyDelete
  15. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yang sama

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  17. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  18. salam singgah.. dari segmen yang sama.. saya dah follow awak..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  20. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    ReplyDelete
  21. singgah dan follow dari segmen sama # 366

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  22. jom blogwalk and follow AB pulak =)

    http://aksarabiruu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  23. jom blogwalk and follow AB pulak =)

    http://aksarabiruu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  24. singgah melawat dari segmen yang sama..
    done follow...salam kenal yer..

    ReplyDelete
  25. saya datang singgah dari segmen yg sama
    http://www.zulieta.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  26. singgah dari segmen sama.... salam kenal... done follow sini.... jemput singgah blog saya ye...

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  27. salam.. dila datang ke mari.. Jemput singgah blog dila :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    SELAMAT HARI RAYA! :D

    ReplyDelete
  28. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  29. hai.. datang untuk blokwalking.. :)
    singgah sini dan follow back yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  30. Selamat Bersegmen Amy!! :)

    Selamat Hari Raya jugaa...

    ReplyDelete
  31. jemput singgah ^_^

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  32. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  33. Salam Ukhuwah Fillah Amy...
    Kak Lya Singgah Sini BW Dari Segemn Yang Sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  34. salam perkenalan dari blogwalking yg sama :)

    http://hijaukoko.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan blogwalking, pepagi dah mereng.nak tulis GA tu hahaha! ;P

      Delete
  35. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  36. Amy J !!!!!!!!!!
    saya singgah sini.
    aRzMoHa dah kembali hehehe.....
    dari segmen yang sama

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.
    Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yo abang arz! welcome back. haha.

      selamat hari raya juga ^^,

      Delete
  37. Assallamualaikum... segmen blog walking KM
    salam kenal.
    http://familizone.blogspot.com/2014/08/segment-blog-walking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum =)

    Datang dari segmen yg sama dan follow sini..salam ukhwah fillah! ;)

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
  40. Assalammualaikum,
    ryna dari segmen yang sama ^^
    Jemput singgah blog ryna ye.. selamat bersegmen! :)

    http://erynagadisimple.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  41. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. eheem ehemm ^^

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  42. salam...
    singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  43. Salam...
    Blogwalking...

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  44. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  45. Singgah sini dari segmen yang sama. :)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  46. singgah cni.. sy pun join segmen sama.. good luck yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  47. Selamat hari raya. Blogwalking ke sini dari segmen yg sama.

    Irsya Healthy House

    p/s: kalau sudi jom la join segmen saya pulak. hehe

    ReplyDelete
  48. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  49. Gudluck ye... kalau free2, jemputlah join giveaway saya ye.. salam perkenalan dari germany... :D

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete
  50. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama :)
    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  51. hai..dah follow blog awak..ummi dtg follow dari segmen yg sama...selamat bersegmen =D .http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  52. Hye. .saya datang dari segmen yg sma :D

    http://shapurplegirl.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  53. wawa datang follow sini dari segmen yang sama :D

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. hye
    saya dtg dr segmen yg sama http://pencarianhatisuci.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    nice blog ^^

    jum blogwalking here http://pencarianhatisuci.blogspot.com

    ReplyDelete
  55. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  56. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.