Tukar Header Baru

10:46 p.m
apartment murni
esok g Segamat
 
assalamualaikum and hello lads!
 
 
 
insya-ALLAH esok pergi Kg Tahang Rimau, kakak member nak kahwin. ada masa, aku akan cerita pula perjalanan ke sana ^^,
 
ha, tengok cik Nadya kita buat header baru, aku terasa nak buat juga. tapi x selawa dia punya lah. ini malas punya header.
 
sebab aku tengah selsema. mood nak jadi terlebih kreatif x ada. dah lah memang x kreatif -.-
 
okay tak header aku? ke kelakar sangat? -.-
 
nanti nak tukar balik lah kalau entah apa-apa.
 
k, tu je.
 
adios~
 
 
 
 
 
post signature

Share:

17 comments

  1. woooo...kreatiflah..siap gerak2 bagai..nak kena tkr header jgk ni..hihihihi

    ReplyDelete
  2. lawoooo.. siap gerak gerak lak tuu.. hihi

    ReplyDelete
  3. ok lawa je :) kalau kita memang tak pandai nak wat macam tu tau hehe :)

    ReplyDelete
  4. Wah3...lip lap header blog dia..kretipnyaaa....

    ReplyDelete
  5. amboi... tukar header.. nasib baik akak cam.. haha

    ReplyDelete
  6. hahahahaha *ketawadulubarukomen*

    kreatiffff nya... nadyya xreti buat header liplap cmnie.. nseb2 la ade org tlg buatkn header nadyya taw. hikhik

    ReplyDelete
  7. Haha. kreatif nya engkorang ni. takpe. boleh touch up lagi. lip lap tu bagus. hehe

    ReplyDelete
  8. Pergh! header je dah gempak siap berblink2x. hehe

    ReplyDelete
  9. ok lah tu amy simple but nice nanti dh agsk bosan baru tukar yg lain. Kira rajin tu akak ni dh berbulan x tukar malasnya katanya huhuhuO

    ReplyDelete
  10. CIk Ndayaa dah bertukar header... Cik Amy pon dah bertukar..ad jugak bloigger2 lain tukar header..musim tuka header ke ape nieeee....hahahaha..nak jggkk!

    ReplyDelete
  11. Amoi2, lip lap header dia..betul2 weirdo ni..hehehe :) Tahang Rimau? da dekat da dengan rumah Cik Mimie tu :)

    ReplyDelete
  12. lawa..lawa..kreatif!bandingkan ngan header akak yang hado..hahaha

    ReplyDelete
  13. bestnya.. saya xleh pasang header, width dia x sesuai..huhu. tp header Kak Tina mmg sempoi, cmna yah buat liplapliplip(twinkle) tuh? kreatif sgt ^^

    ReplyDelete
  14. wahh sekarang musim orang tukar2 header ek.... :D

    ReplyDelete
  15. Ok tu ok.
    Cuma nak mcm empty sket.
    Boleh touch up lagi sikit kot :)

    ReplyDelete
  16. Ok header tu... nampak mesra.. :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.