Aku Minta Maaf

10:21 p.m
apartment
sorang-sorang
 
assalamualaikum and hello lads!
 
alhamdulillah. dah habis pun final exam aku. habis je final exam, aku terus bergerak ke Port Dickson. budak-budak MRSM Kepala Batas aku buat reunion. nanti aku cerita pasal tu :)
 
tapi buat masa ni, aku nak MINTA MAAF banyak-banyak kalau ada sesiapa yang terasa dengan aku. andai kata aku pernah terkasar bahasa ke. andai aku pernah tegur secara sinis ke. kadang-kadang aku boleh terlepas kata.
 
sebab aku perasan, ada certain blogger macam dah x singgah kat blog aku. maybe busy. tapi aku banyak tilik diri sendiri lah. 
 
mesti aku ada buat something wrong ni. sampai ada blogger yang kecil hati sangat-sangat ke dengan aku. hmmm... sorry ye.
 
sorry sangat. terover feeling sikit harini. :(
 
 
 
 
 
post signature

Share:

14 comments

  1. Yeayyyy! Amy dah merdeka! Go and enjoy urself. Relakskan minda. Akak masih datang jenguk sini! Dont worry, dear. Diorang sibuklah tu.

    ReplyDelete
  2. hai sis...merdeka yer....kathy datang sini.

    ReplyDelete
  3. Amy! Jgn sedih2 sis Jm setia dgn blog ni tp x boleh terjah hari2 kerana kekangan. Situasi ada certain blogger yg x singgah d blog tu sis jm pun pernah lalui biasalah tu maybe masing2 ada komitmen lain

    ReplyDelete
  4. Maaf yer Amy sebab lama tak singgah sini... Maybe blogger yang Amy maksudkan tu busy agaknya ^_^

    ReplyDelete
  5. janganlah sedih2... ramai lagi peminat setia amy ! kaksha pun ada jugak blogger yang dah tak singgah... tapi jangan kerana itu bikin kita emosi k... cyg amy :)

    ReplyDelete
  6. Blogger tak singgah tu maybe tak nak kacau Amy tengah exam kot .jangan stress sangat dear

    P/s : mesti best kan reunion * wink wink

    ReplyDelete
  7. laaa... awat ni... jgn sesedih k... akak pun sibuk gak ni amy... dua hari tak sempat update entry... pastu akak tengah prepare entry untuk keputusan pemenang GA akak tu...pastu lagi akak ada buat catering orang kahwin... sibuk kat dapur je memanjang sampai tak sempat nak balas kunjungan... sempat publish je hahaha.. teruk kan pengurusan masa akak? nantilah... di satu hari yang indah di mana akak free sangat2 akak lawat semua blogger yg rajin singgah blog akak... hihi...

    ReplyDelete
  8. nape ni Amy... jangan sedih sedih k.. takpe, Amy dahulukan yang mana penting dulu.. jangan risau k.. rakan -rakan blogger sentiasa akan jenguk Amy :) heeee

    ReplyDelete
  9. Tahniah sebab dah habis exam Amy :) Wah, ada reunion mesti seronok..Erm, x mo sedih2 lar, myb dorang sibuk tu :)

    ReplyDelete
  10. alala jgn sedih2.. mybe diorang bz kott.. think postif k. . nadyya ttp jenguk amy taw ;)

    ReplyDelete
  11. Saya ok jer hehee.. Wahh merdeka!!!.. :D

    ReplyDelete
  12. kita suka blog ni..! sbb kemas n simple!
    hidup berblog ni mcm hidup berjiran kat dunia nyata...hehe.. nk tegur atau sindir boleh ja tp kena ada batas n berlapik kalau tak diboikot.. huhu

    btw,itu perasaan amy ja kot ..amybe busy depa tu tak sempat singgah jenguk

    ReplyDelete
  13. Dorang busy kot. Banyak komitmen maybe. Hehe. Budak pon datang sini bila free. Kalau dah lama x dtg sini bukan terasa tapi kurang masa. Selagi ada masa budak akan datang :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.