Wednesday, September 10, 2014

Day 06 Challenge .:HARI YANG BIASA:.
6:26:00 PM

Day 06 Challenge .:HARI YANG BIASA:.

18 comments:

  1. hahahaahah cehhhh sama pulak.. lg2 laki pakai spek.. alahaiiiii.. gataiiiiii sungguh ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahaha... tak tahulah nape kan.. pantang sikit nampak lelaki pakai spek. adeh.... >.<

      Delete
  2. 3 assignments? Selamat buat & siapkan assignments ye :)

    ReplyDelete
  3. Gudluck untuk 3 assignment yang menanti tu :)

    ReplyDelete
  4. Amy ni maybe macam akak la kot (correct me if I'm wrong)...berani cakap pasal lelaki kat belakang je.member suruh gi tegur terus kecut perut..kan?kan?hehe

    p/s: balas dendam blogwalking..banyak akak komen hari ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahahaha.. yep -.-

      kawan paksa macam mana pun, saya sangat lemah nak tegur dulu. sobs....

      terima kasih kak Sal. hehehehe

      Delete
  5. Baik2 karang crush tu bace entri ni pulak xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh no!!!!!!!!! hahahaha... saya confirm dia x tahu pun nama saya ni. ahaha XP

      Delete
  6. Kekadang crush ni boleh bagi semangat kan? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. hehehe.... xP orang yang ada crush je yang memahami. hehe

      Delete
  7. citer pasal lelaki?..ahakss.bukan selalu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... kalau saya, selalu. opsss :O

      Delete
  8. Haip haip ape ni cerita pasal lelaki.hehehe. Selamat menyiapkan tugasan ye Amy ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, kak Ros kita dah marah. lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

      ahahaha.. thanks kak ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.