Day 06 Challenge .:HARI YANG BIASA:.

Day 06 : Your Day + From A Low Angle 
 
 
 assalamualaikum and hello lads!

aduhai, dah lama x menulis secara panjang-panjang. harini pun aku dah start blogwalking balik ke my favorite PELIKS aku. pada yang rajin komen pun aku x sempat lagi nak masukkan dalam bloglist. nanti aku masukkan ye.

okay, so far, nothing interesting happen. as you all know, malam semalam aku ada midterm test Safety. tengah duduk jawab test, terpandang *aura* seorang lelaki ni. pakai spek, wah-wah. laju je mata aku mengushar. hahahahaha.

tapi x lama pun. kalau tension tak tahu nak jawab apa dah, baru aku ambil inspirasi balik XP

harini pula, well, alhamdulillah dah habis presentation. syukur! dah lah ada ex-crush *boleh tak?* dalam lab tu. tapi dah nama pun ex. aku pun dah tak ada perasaan. bila tak ada perasaan ni, nak bersembang pun boleh. kalau dulu, tenung dari jauh je. 

apa cerita pasal lelaki je ni. adeh. 

malam ni lepas dah puas blogwalking, aku nak siapkan 3 assignment yang tergendala! sobs. lepas ni busy balik. hmmm..

okay tu je. adios~

PHOTO FROM A LOW ANGLE
gambar bukan hakmilik
 
 
 
post signature

Share:

18 comments

  1. hahahaahah cehhhh sama pulak.. lg2 laki pakai spek.. alahaiiiii.. gataiiiiii sungguh ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahaha... tak tahulah nape kan.. pantang sikit nampak lelaki pakai spek. adeh.... >.<

      Delete
  2. 3 assignments? Selamat buat & siapkan assignments ye :)

    ReplyDelete
  3. Gudluck untuk 3 assignment yang menanti tu :)

    ReplyDelete
  4. Amy ni maybe macam akak la kot (correct me if I'm wrong)...berani cakap pasal lelaki kat belakang je.member suruh gi tegur terus kecut perut..kan?kan?hehe

    p/s: balas dendam blogwalking..banyak akak komen hari ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahahaha.. yep -.-

      kawan paksa macam mana pun, saya sangat lemah nak tegur dulu. sobs....

      terima kasih kak Sal. hehehehe

      Delete
  5. Baik2 karang crush tu bace entri ni pulak xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh no!!!!!!!!! hahahaha... saya confirm dia x tahu pun nama saya ni. ahaha XP

      Delete
  6. Kekadang crush ni boleh bagi semangat kan? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. hehehe.... xP orang yang ada crush je yang memahami. hehe

      Delete
  7. citer pasal lelaki?..ahakss.bukan selalu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... kalau saya, selalu. opsss :O

      Delete
  8. Haip haip ape ni cerita pasal lelaki.hehehe. Selamat menyiapkan tugasan ye Amy ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, kak Ros kita dah marah. lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

      ahahaha.. thanks kak ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.