Thursday, September 11, 2014

Day 10 Challenge .:NANGIS JE, KEMAS RUMAH:.
3:25:00 PM

Day 10 Challenge .:NANGIS JE, KEMAS RUMAH:.

34 comments:

  1. hahahaha . sungguh rajin . bagos kalau dapat anak macam ni , selalu buat dye nangis . hhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... sobs. susah la macam tu. kalau dah jadi habit, xyah tnggu nangis, kompem akan wat pnya. hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. thank you kak Azieera ^^, saya rembat skirt adik. shhhh XP

      Delete
  3. fuhhh kene nanges slalu la cmnie baru uma terkemas kan? errrr ;p

    eh eh ade nama kite la kat atas? hahahaha.. yeh! ade geng! *Hi5 skitttt* ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. erk, xdelah macam tu. time kecik2 je. xP

      iye, ada... hi5! :D

      Delete
  4. Rajinnya menangis dan mengemas....~XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. menangis x rajin. mengemas ye. hahahahaha... xP

      Delete
  5. geng la kita!akak kalau frust ke, tak boleh tido, stress...memang mengemas je keje.suka mengemas time takde orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. saya stress, saya menari. xP

      ha'a, kalau mengemas ada orang, kompem mulut saya pot pet pot pet tak berhenti. haha

      Delete
  6. Kalu camtu selalu sedih la...confirm umah sentiasa kemas..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti jadi x ikhlas lak kang bila mengemas kak. hehehe

      Delete
  7. Hahhaa. Senang lah amy bila kahwin nnti. Konpem bersih je rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... kemas rumah, insya-ALLAH boleh. kalau bab nak menjahit ke, bercucuk tanam ke, fail sikit. hehe

      Delete
  8. Replies
    1. lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. hehehe

      Delete
  9. Samalah..akak masa dok u tahun 3-5 dok dalam (hukm). Hostel kitorang ala-ala apartment kecik 4 bilik. Akak kalau stress selalu basuh bilik air (toilet, shower, sink basuh baju).
    Habis lantai, dinding sume akk sental.
    * Toiletnya masih putih that's why akk x suka kalau keputihan tu hilang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, bagus ni. saya bab bilik air, slow sikit. sebab kulit saya alergik.. sobs. mandi lama pun x boleh -.-

      saya stress, saya buat benda lain. hehehe

      Delete
    2. Shikin & Amy, lepas ni kalau stress tolong pertimbangkan datang rumah akak ye :)

      Delete
    3. erk... hahahahaha.... rumah sendiri pun belum terjamin lagi kebersihannya kak XP

      Delete
  10. akak pun pemnat shawl..hiks..wahhOOTD u oulsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe..sebab shawl labuh. kalau tudung, dengan jarangnya lagi, dengan pendek lagi. depends on tudung lah kan...

      Delete
  11. weeeird tu masuk bilik ajeee ngemas. mai nangis kat rumab akak pulak hahahak.. awat cute saaangat skrit tuh.. coomel

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.... nnti orang ingat akak CT dera saya lak XP

      Delete
  12. disebabkan dah follow blog amy jadi singgah sebagai tanda follow kali kedua hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. terima kasih abang arz :P

      Delete
  13. Amy mai duduk umah kak ros. Nak tak?hihihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... ni ada udang di sebalik batu ni XP

      Delete
  14. kita kalau mengamuk suka kemas rumah.. nangis masuk bilik ja..hehe. best kan kemas rumah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... memang best kemas rumah. tapi x best bila baru kemas dah semak balik xP

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.