First Time Bernuffnang

10:49 p.m
apartment
akhirnya!
 
assalamualaikum and hello lads!
 
finally, aku buat juga nuffnang ni. hahaha... nampak tak dekat sidebar tu? ke aku sorang je nampak?
 
so, minta tolong ajar aku sikit ye kawan-kawan blogger sekalian... 
 
aku tak reti lagi bab nuffnang ni. adeh. sedihnya T____T
 
siapa yang ada nuffnang tu? meh aku tolong juga.... hahah..
 
okay tu je, adios~
 
 
 
 
 
 
post signature

Share:

31 comments

  1. first time? ohh really.. ingat da lama nuffnang..

    sbb blogger hebat ni.. hehehe

    btw good luck ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. first time! :D

      eh, hebat? salah orang ni. XP

      thanks!

      Delete
  2. ok, kaksha dah click promoted content...

    ReplyDelete
  3. Wah, udah bernuffnang :)
    Syabas, dik!

    ReplyDelete
  4. ok la tu. nanti kne rajin2 dptkn tips dari blogger lain nk tackle nuffnang nie yer

    entry penaik semangat:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/cpuv-ke-154-rwg-ice-age-adventure.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. nanti buatlah. saya pun x sure apa kelebihannya. saje je test. hehehe

      Delete
  6. Kena tambah di top dengan between entry... haaaaa yg tu kena masuk edit html...

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait! dah buat, thanks kak KM sayang :D

      Delete
  7. ehhh. igtkn da lama ade..
    cuma nk bgthu.. kene rajin update suvey dan update entry.. nak lg cpt dpt CPUV kene rajin hantar tiket.. tanya je pape,, hehe
    goodluckkk!!! chayokkk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh... orait! thanks sharing ^^,

      Delete
  8. done follow amy. nuffnang yg bestnya dpt premier screening tiket wayang. hehe. dan beberapa invitation. kalau nak lagi best buat duit guna blog, jom terjah blog numi . :http://nomilicouz.blogspot.com/2014/09/buat-duit-dengan-8sharecom.html

    tahniah dah da Nuffnang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait. nanti saya try 8share pula. setakat ni dah dapat satu pasang tiket wayang. suka sangat!!!!!! nuffnang bagi. hehe

      Delete
  9. tahniah dah buat nuffnang. kite dah lama buat. tapi baru2 ni baru je tambah iklan buat 8share pulak sebab baru tau macam mana nak buat :)
    kang lama2 terer la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... thanks kak! oh, harap2 adalah rezeki nuffnang bagi. nnti dah power sikit, saya buat 8share. ehe

      Delete
  10. Akk pun bukan reti sangat.
    Orang letak..akak pun teringin nak letak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. samalah kak. tengok macam menarik je... ^^,

      Delete
  11. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  12. Mcm mana Amy..dah berjaya kan? aka terlambat baru nk baca entri ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni x dapat pape CPUV lagi la kak. sobs. xde rezeki. xpelah..

      Delete
    2. Xlama lagi dpt la CPUV, makin lebatla income Amy.......;-)

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.