Tuesday, September 23, 2014

Internet Slow VS No Internet
2:00:00 PM

Internet Slow VS No Internet

9 comments:

  1. memang geram kalau line slow.. tpai kan sekarang ni line celcom slow sangat. kalau nak updated entry tu, bercint amenuggu, last-last batery yang habis dlu. emmm.. tak tahulah kot kat tempat kak Ros je dia slow!

    ReplyDelete
  2. betul. bagi akak baik tentu tak ada line drpd menyiput!

    ReplyDelete
  3. hahahahahah setuju dgn gamba diatas ni.. adoyaiii -.-

    ReplyDelete
  4. Hhahaaa. Kalau api takde? Lagilahhhh stressss

    ReplyDelete
  5. Betul.
    Garam kalau jadi macam dalam kartun tu.

    ReplyDelete
  6. lebih baik takde dari ada!! haha..

    ReplyDelete
  7. line tenet slow or no internet better x yah ada dua2..buat sakit hati jek :-)

    ReplyDelete
  8. Hahahaha..betul2, kalau xde internet boleh trima lagi..tapi kalau internet slow..memang sumpah seranah kluar...hahahah

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.