Internet Slow VS No Internet

credit to theoatmeal.com
1:53 p.m
apartment
sepatutnya kena study!!!

assalamualaikum and hello lads! :)

ha, siapa pernah kena benda ni? duh. semua kena kan. aku pun sama. lagi-lagi duduk dekat u ni. kami duduk berempat dalam satu apartment. tapi internet ni macam pandai sikit. kalau 3 orang dah pakai, 1 orang takkan dapat pakai internet.

tapi kalau tiba-tiba slow internet tu, ha, ada yang gatai tangan duk p buka website yang makan banyak erm..apa namanya erk. lupa.. 

bagi aku, kalau internet tak ada, tak apa lagi. kurang-kurangnya memang aku boleh buat benda lain.

kalau dah internet SLOW NAK MA** tu memang rasa nak baling laptop je -.- sorry laptop, aku still sayang kau. no worries.

credit to mykoreanhusband.com
p/s : maaf di atas penggunaan kata di dalam gambar-gambar tersebut.

post signature

Share:

9 comments

  1. memang geram kalau line slow.. tpai kan sekarang ni line celcom slow sangat. kalau nak updated entry tu, bercint amenuggu, last-last batery yang habis dlu. emmm.. tak tahulah kot kat tempat kak Ros je dia slow!

    ReplyDelete
  2. betul. bagi akak baik tentu tak ada line drpd menyiput!

    ReplyDelete
  3. hahahahahah setuju dgn gamba diatas ni.. adoyaiii -.-

    ReplyDelete
  4. Hhahaaa. Kalau api takde? Lagilahhhh stressss

    ReplyDelete
  5. Betul.
    Garam kalau jadi macam dalam kartun tu.

    ReplyDelete
  6. lebih baik takde dari ada!! haha..

    ReplyDelete
  7. line tenet slow or no internet better x yah ada dua2..buat sakit hati jek :-)

    ReplyDelete
  8. Hahahaha..betul2, kalau xde internet boleh trima lagi..tapi kalau internet slow..memang sumpah seranah kluar...hahahah

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.