Monday, September 22, 2014

Liebster Award #10 - Dr Shikin Zainal
8:34:00 AM

Liebster Award #10 - Dr Shikin Zainal

26 comments:

  1. wah bnyk amy dapat award.. best nye.. singgah follow sini.. keep in touch :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... alhamdulillah. ada yang ingat kat saya ni. ^^,

      Delete
  2. byk nye dapat awrs dh yg ke 10!..Tak de BF..dont worry..jgn sedih2 akak pun x der :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.... orang dah xtahu nak tag sape, orang tag saya xP

      satu masa ni moga dpat yang paling baik kan ^^,

      Delete
  3. Wah, yg ke-10 dah? jaga solat memang penting! Semoga Amy dapat ciri-ciri pasangan yang diidamkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... in shaa ALLAH. thank you Cik Mimie ^^

      Delete
  4. Betul, kalau tak jaga solat, susahlah nk bimbing kita kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.... macam mana bila dah ada anak2 lak nanti. erk

      Delete
  5. A hungry amy is an angry amy,...modified saying omputih sket ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, sedap gak quote tu. hahahaha... xP

      Delete
  6. laaa muka comey2 panas baran rupanya..... hihi.... kaksha dengan hasben pun masih cuba istiqomah, solat dengan teratur... kekadang tak boleh pilih jodoh gak, makin tolak makin dekat plak.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x comellah kak. akak salah orang ni. haha. asalkan ada niat nak berubah ke arah kebaikan, dah cukup bagus kan ^^,

      tu lah, ALLAH lagi tahu apa yang terbaik untuk kita kan :)

      Delete
  7. Bab solat tu mmg penting kan.. in shaa Allah.. akan berkatlah seluruh kehidupan... :)

    ReplyDelete
  8. haha..comei jer amy..moga dapat jodoh yang terbaik utk amy!! eh lupa nak bagitau..akak dah buat liebster award yang amy tagged tu tau..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. akak silap orang ni... in shaa ALLAH kak.

      saya dah baca! :D

      Delete
  9. jangan panas baran ye Amy.. hihihi

    ReplyDelete
  10. Kita sama anak sulung.
    Dulu akak pun panas baran.
    Kalau geram kat orang, rasa nak tampar2 je muka orang tu.
    Tapi, bila dah 3 series ni.. Akak dah banyak berubah. Memang akak perasan sendiri.
    Dah lebih matang, dah 'slow', macam-macam lah... Cara cakap pun dah lain rasenye xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... ummi saya pun sama. bila dah anak ramai, dia makin cool down. marah bila perlu je... lagi-lagi bila arwah abah dah tak ada. sekarang ni tu yang turun dekat saya . ^^,

      jadi seorang ibu ni mematangkan seorang wanita kan :)

      Delete
  11. Hehe. Sama lah xde sapa nk crush kat kita. Kita je yg crush dgn orang. Hehe. Moga diberi jodoh yg baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. in shaa ALLAH, mudah-mudahan :)

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.