Liebster Award #7 - Kak Tunsha Ayunie

7:40 p.m
apartment 
tunggu member datang
assalamualaikum and hello lads!
http://aunidenovella.blogspot.com/2014/09/liebster-award-by-aunidenovella.html
banyak pula ditag. terharu pula rasa. hahahaha... kalini kak Sha pula tag aku. link kak Sha ada pada banner yang aku tempek tu. ^^, thanks kak Sha! :D



1. Terangkan diri korang dalam 5 perkataan, tidak lebih atau kurang.

2. Umur korang dan blog korang, berapa ye?

.: I don't know about you but i'm feeling 22. hahaha... umur blog sebenarnya dah 8 tahun. tapi banyak entri dipadam atas sebab tertentu

3. Bahasa dalam sleng apa yang korang minat?

.: British and Australia. erghhhhhhh... i'm melting

4. Makanan kegemaran korang?

.: Aku tak ada favorite. so, i eat any kinds of food

5. Perkara pertama korang buat lepas bangun pagi?

.: Kemas tempat tidur. 

6. Kalau korang perlu jadi seseorang, siapa yang korang nak jadi?

.: Ellen Degeneres. Sebab dia boleh buat semua orang senang dengan dia. tapi aku bukan gay.eii


7. Apa yang korang takut?

.: Lipas

8. Filem yang korang suka?

.: Romance - Charlie St. Cloud and Leap Year
.: Horror - tak berapa minat so tak ada
.: Thriller -  Dawn of The Planet of Apes
.: Action - James Bond and Premium Rush
.: Comedy - The Sitter and We're the Millers
.: Drama - Gravity and The Impossible

 

9. Artis yang buat korang berbulu?

.: Maksudnya tak suka ke? kalau tak suka, si Hane...... S.... tu. dengan Azw.... Al....

10. Prinsip diri korang?

.: Kau buat baik dengan aku, aku buat baik dengan kau. kau buat macam shi* dengan aku, aku boleh jadi lagi bullsh** dari kau.

11. Apa yang korang tak suka sepanjang penulisan puan gojesss ni...? *jujur naaa*

.: erm.... rasanya tak ada. sebab masing-masing ada cara dia menulis. kalau tak suka tu, tak payah bacalah kan. heee... menyampah tak baca jawapan ni? 


aku tag :

1. Kak Karya Mahirah
2. Cik Nadyya
3. Kak Mimie
4. Alia Liyana
5. Mama Ka0ri
6. kak Scha
7. Kak Mila Hilas
8. Kak Sal Bee Yah
9. Abang Khir Khalid
10. Ikhwan Yusuff
11. Mama Biha

soalan-soalannya adalah :

1. Satu pengakuan
2. Satu perkara yang pernah aku tipu *aku bermaksud korang okay
3. Suka dengar lagu kuat-kuat ke perlahan?
4. Kat mana aku sekarang ni?
5. Berapa kali aku pernah jatuh cinta?
6. Hari yang paling aku suka
7. 3 perkara dalam bucket list
8. Satu benda yang aku nak cakap dekat semua orang
9. Binatang kegemaran
10. Lagu apa yang tengah bermain dalam kepala sekarang ni?

hehehe.. macam orang sama je aku tag. yang aku tak tag, bukan sebab lupa okay!  tapi sebab nanti ada lagi satu Liebster Award yang aku nak buat. kak CT punya pula. hehehe. so, tunggu :D
 
 
post signature

Share:

29 comments

  1. Cik adik manis...lepas interview akak buat boleh? Hihi..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thanks! nanti saya tag awak pula ye ^^

      Delete
  3. So what if I'm weird, hehe suke
    Btw, gay? teheeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. thanks! :D

      yep, ellen tu gay unfortunately. as in lesbian. but most people panggil gay kan. hehe

      Delete
  4. hahaha... thx jawab cyg....

    So what if you weird...?? no one care about it.... include me ! u are urself... weeee pandai tak kaksha speaking..?? muahahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ^^,

      pandai!! :D betul. kita pelik ke kita normal ke, manusia akan tetap judge. so, better jadi diri sendiri. hehe

      Delete
  5. sama la tak suka 2manusia tu..hahaha

    ehh nadya da jawap soalan the liebter award yg lg satu.. esok bru publish..hahaha

    yg ni nadyaa jawap jugak la nt.. mood rajinnn ni ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... :D

      orait! nanti saya datang tengok erk. ^^,

      Delete
  6. Akak pun suka Leap Year! Accent hero dia best!
    Dah pernah baca buku Ellen tulis? Mmg akan ketawa sakan sbb dia merapu je dlm buku tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!!!! dah lah handsome dengan jambang dia tu. urgghhhhh..

      dah.!!!!!! memang best. simple je tapi ada maksud di sebaliknya. hehe

      Delete
  7. amy akak tag amy kat cini tau :

    http://satujanjikita.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperware.html

    ReplyDelete
  8. hanez suraya azwan ali. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha.. tepat sekali! kena censored sikit. takut diorang jmpa xP

      Delete
  9. Replies
    1. hehe.. orang dah tag kita, xkan kita xnak buat ye dak... ^^

      Delete
  10. takut lipas tu kita sama... tapi kak Ros lebih kepada geli kot. eeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... saya memang takut. satu-satunya binatang yang boleh buat saya nangis... sobs

      Delete
  11. Taktu lipas ek..meh sini nak kasi terbang ke sana sekor ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kak janganlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :(

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.