Liebster Award #9 - Alia Liyana

http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1.html
thanks to Alia Liyana sebab tag kita :D kerja aku memang hari-hari buat award ni. hahaha.. 
1. Tiga perkataan yang menghuraikan diri anda?

.: Saya berbintang Libra

2. Sumber inspirasi dan motivasi anda? 

.: My ummi :)
 
3. Gajet yang mesti ada dalam poket anda?

.: erm... handphone je lah gadget yang ada. haha

4. Apps yang paling penting dalam gajet anda?

.: Whatsapp, Instagram, E-book reader
 
5. Apa yang anda impikan buat masa sekarang?

.: Graduate! and kahwin of course.
 
6. Hobi waktu senggang?

.: ermm... layan cerita Hindustan. xP
 
7. Menonton TV atau mendengar radio?

.: Dua-dua tak. dah bertahun tak buka TV or dengar radio. cewah. *hiperbola
 
8. Destinasi pelancongan yang anda ingin pergi?

.: London!
 
9. Bakat terpendam/ kebolehan anda yang tidak ramai orang tahu?

.: Aku pandai baca riak muka orang. tapi aku kena kenal dia dulu seharian. 

10. Situasi yang buat anda tertekan?

.: Bila orang suruh aku buat sesuatu dalam keadaan cepat. AKU TAK SUKA!
 
11. Komen anda tentang blog Alia? 

.: nice. simple je. tapi tiba-tiba chatbox tu bercolor-color. macam tak kena pula. hee. sorry. tapi saya suka warna gold tu. nampak exclusive!

haiyoo!!! aku dah tak tahu nak bagi soalan apa and tag siapa T___T nantilah aku fikir. sobs 

post signature

Share:

14 comments

  1. no.5 sama!!!hahahahahaha
    9 dan 10 sama jugak..heee

    contoh ; tiba2 ajak keluar.. dgn xmandinya.. mmg smua keadaan tergesa2.. nt smua xkena..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.... ha, betul tu! nanti 24jam asyik cranky je.

      Delete
  2. hmmm libra seakan memiliki kuasa yang sama. baca gerak tari orang huhu

    ReplyDelete
  3. Oh Amy dah lama tak layan tv dan radio ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. malas lah kak. xde benda menarik.

      Delete
  4. hehe. rileks je jawapan dia :)

    ReplyDelete
  5. pandai baca riak muak prg..nampaknya nanti kita jumpa pastu amy try tgk riak muak akak..sombong ke jenis baik hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... nnti saya tengok. saya kena kenal akak seharian dulu. baru saya tahu bila akak tengah geram, bila akak menyampah, bila akak suka. ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.