Wednesday, September 17, 2014

Nuffnang Premiere Screening of The Equalizer
6:44:00 PM

Nuffnang Premiere Screening of The Equalizer

34 comments:

  1. Wah. .akak dah register nuffnang tapi still takde respon. Adakah mereka tidak sudi memilih blog picisanku ini.. #dramaqueen

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut nasib lah kan kak. saya ni baru join. x dapat pape ads. tapi ni yang dapat. hmm

      Delete
  2. wahhahaa... rezeki Amy kan..... kaksha pun tak pernah dapat offer cenggitu melainkan CPUV... huwaaa.....
    meh nak jelesssss sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... lepas ni harap2 dapatlah lagi. hehe.

      Delete
  3. bapaakk best. kite dah berbulan bulan jd nuffnanger tp tak pernah lg dpt offer cenggini melain cpuv yang seciput. huaargghh .. jelesss kau nyah ... 'terover laa pulak'

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya langsung x dapat pape cpuv. hehe...

      Delete
  4. goodluck 4 ur exam.. chayok2!!

    errr ade name kite laa kat atas..kehkeh

    ReplyDelete
  5. woooow itu diaaa itu diaaaa dah hot dah dia kat nuffnang tu.. hihi mcm ne nak join event ngan nuffnang..? akak tau iklan aje kekeke.. dulu penah dapat sekali offer join trip ke kilang mee slurp tu tapi akak en jauh di penang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mana ada kak. xP

      nanti saya ajar macam mana nak join ye. yang penting kena duduk KL ^^,

      Delete
  6. Baguslah amy... akak dh 2-3x joint contest nak dpt kan tiket free tp asik xdpt jerrr! Lembab sgt komen kot... sori akak xsempat nak tolong psl nuffnang tue.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ikut nasib je kan kak. hmm... it's okay kak :)

      Delete
  7. waaaa..bestnyer! congrats beb..baru masuk dah dapat attend movie premier bagusnya awk.
    movie tu mesti best sebab ada denzel washington yg ohsem. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik Nadz! hahah.. tu lah, tengok trailer pun macam best je xP

      Delete
  8. wah, sis. akk pun ada join, tapi tak dpt kena invite pun.. :( nangis... takpe2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe. akak ada rezeki kat tempat lain la tu kan ^^,

      Delete
  9. Tahniah Amy..Cik Mimie pun xpenah dpt invitation cmni..hee :) enjoy t :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah Amy.. kebetulan tarikh tu ada pulak hal lain.. tak dpt join lagi.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. la, ye ke? xpe, banyak lagi movie akan datang. haha

      Delete
  11. tahniah AMy.. so, pergi dengan sapa esok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak ros :) saya pergi dengan member esok. hehehe

      Delete
  12. Tahniah amy.
    Akk x pnh check pun email Nuffnang. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. thanks!

      saya selalu buka email and nuffnang ni, saya pakai email main. so, mmg perasan la ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.