Reunion MRSM Kepala Batas 2nd Batch di PD .:TEASER:.



 
 
 
 
 
 
post signature

Share:

34 comments

  1. Mcm best je nak baca full story nanti

    ReplyDelete
  2. Best boleh jumpa kekawan lama. Kekawan zumal bila la nak buat reunion ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! ni lah kawan-kawan yang paling saya sayang :)

      ala, nanti adalah tu reunion

      Delete
  3. Syoknya jumpa geng2 lama!
    Ohh,..baru teaser je ye..:)

    ReplyDelete
  4. haaaa. ni mesti banyak cerita nak tulis ni... akak pun banyak cerita nak tulis tp tak sempat nak mengarang... sape nak tolong krang? nanti akak upah hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a kak. hahahaha... saya pun malas gila nak menaip. adeh. tapi sekali dah taip, x reti berhenti. lol~ ^^,

      Delete
  5. bestnya reunion!! akak dulu mrsm PC

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, akak MRSM PC. perghhh. bitara tu XD hebak-hebak..

      Delete
  6. reunion! best dapat jumpa kawan lama kan :) banyak yang nak diceritakan bersama .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, x banyak cerita pun antara kitorang. hehe. sebab masing2 dah penat. tapi bonding tu tetap kuat macam dulu :)

      Delete
  7. Amy, nanti check msg kat page amy tau (FB).. pasal header tu. hihihi

    ReplyDelete
  8. Best dapat jumpa kengkawan lama kn? Cik Mimie pun jumpa jugak..tapi tak semua hadir.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best! tu lah pasal, xpelah. masing2 ada kerja. nak buat macam mana kan ^^

      Delete
  9. aaaaa, update lagiii. kasi akak jeles cepat! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. orait! nnti saya bagi kak Scha jeles XP

      Delete
  10. wah bestnyaaa.. raya taun lepas ade jugak bt reunion.. sekola rendah.. bayangkan laa lama gila tuu tkjumpa.. paling last darjah 6..huhu kebanyakkan da beza.. smpai nadyya confius.. ehh sape ni.. xigt..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, sekolah rendah! saya pun patutnya ada reunion dengan dak sekolah rendah. tapi x jadi lak. adeh.


      hahaha. of koslah dah banyak beza kan. dulu muka innocent. skang muka taiko. wakakka

      Delete
  11. Reunion mmg best kan... sharelah cerita nanti.. :)

    ReplyDelete
  12. cepat update n letak gambar banyak2..hehe

    ReplyDelete
  13. Teaser pon dah best. Haha. Cepat2 buat entry :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh... maceh. dah buat part 1 punya ^^,

      Delete
  14. Kawan awak yang 2 orang tu napa macam nak peluk dinding?
    Hehe..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.