Saturday, September 13, 2014

Sambut Birthday di RedBox Plus, Pavilion
9:42:00 PM

Sambut Birthday di RedBox Plus, Pavilion

18 comments:

  1. Puas teropong chinese guy tu tp nampak muka melayu je semua :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. x jmpa erk? XP ada sorang je. saya pun x sangka mula2 dia tu chinese... hehe

      Delete
  2. eeeheks... cute aje semua kekeke..

    Anda ditag penuh kasih sayang :D
    --> Liebster Award By Siti Yang Menaip

    ReplyDelete
  3. wah syok ek siap ade birthday party.. xpna dijemput lg..kehkeh

    chinese ? belah kanan sekali kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. nnti ada la tu dapat jemputan XP

      salah!!! hehehehe

      Delete
  4. wah bestnya bila ada yang sponsor.. beruntung kan :)

    ReplyDelete
  5. pergh, mesti mahal ni.karok sesaja 2 jam kat situ je dah berpeluh nak bayar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal. 2.5k kak kena bayar :O

      Delete
  6. Ohh, ni yg karok lagu Jangn Pernah Berubah tu ye,..
    Btw, akak xdpt detect mana satu chinese guy nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehehehe...

      chinese tu yang pakai spek and berdiri sebelah kiri mamat pakai topi tu.

      Delete
  7. pergh makan free sapa xnak yedak? haha

    ReplyDelete
  8. Samalah cam akak.
    Akak kalau tgh study mmg geram tetiba orang ajak borak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kan.. dah la ngah stress..haishh

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.