SEGMEN BLOGGERS : 20 FACTS ABOUT ME

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2014/09/new-segmen-bloggers-20-facts-about-me.html
12:10 a.m
apartment
melepak di Putrajaya lagi
assalamualaikum and hello lads!
wah, aku ditag lagi. hahaha. terima kasih to my dear Cik Nadyya. :) 

so, here's some not-so-weird facts about me.

1. kalau aku suka lagu tu, aku akan replay over and over and over sampai aku menyampah

2. 2 adik perempuan, 2 adik lelaki, 2 adik lelaki tiri

3. obses Hindustan <<< bolehlah faham sikit-sikit apa diorang cakap tanpa subtitle

4. suka mencuba sesuatu yang baru <<< kawan ajar

5. benci jam loceng! <<< experience

6. suka adventure *jungle trekking, hiking*

7. tak suka duduk diam. nak berjalan je. <<< passion

8. obses jam tangan. boleh spent hours dekat kedai jam. tapi duit je tak ada

9. warna kegemaran : PUTIH and BIRU

10. tak suka benda manis sangat. to Nutella lovers, sorry, i'm not a fan.

11. suka sembang

12. suka menari. tak adalah hebat pun. wakakaka.

13. mudah tertarik dengan lelaki berkaca mata, berjam tangan and berjanggut or berjambang halus
 
14. suka perhatikan sikap and perangai orang. that sounds creepy and stalkerish. :O
15. takut gelap
16. claustrophobic
17.  i procrastinate too much

18. tak cerewet bab makan. i love pizza! and chocolate! and cake! and urghh, apa-apa yang tempting

19. i'm a morning person.

20. boleh fokus pada satu benda je at a time. 

saya tag :

- Kaksha
- Aswaleyla
- kak Mila
 
 
 
post signature

Share:

30 comments

  1. 19 facts je..mana lagi satu heee...ke akak yg x nampak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk... sorry! baru perasan. hahaha.. excited sangat nak post entry ni XP

      thanks kak JM for noticing that. hehe... dah betulkan. ^^,

      Delete
  2. Yg pkai spek tu same la, akk pon minat tgk depa nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe.. kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D

      Delete
  3. http://cammylia.blogspot.com/2014/09/segmen-bloggers-20-facts-about-me.html
    ni akk pnya hehe

    ReplyDelete
  4. 1,6,7,13,14,15 samaa.. yehhhh :D

    da lame tahu kite sama umo. hahaha
    stalker kat about kottt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah, banyak sama :D

      la, ye ke? sedihnya... saya baru tahu. hahahahaha

      Delete
  5. akak takut gelap gak tapi kalo tidor kena gelap :p sukaaa pizza jugak *sep* lagi lagi kalo papa john. marveles..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita. kalau tak gelap, xley tidur langsung! :O

      yeah, siapa x suka pizza kan.. the most delicious food ever :DDDD

      Delete
  6. Bab pizza tu saya pun suka sgt.. :D

    ReplyDelete
  7. Eh takut gelap tu kita geng ok. Hihi

    ReplyDelete
  8. Kita sama No. 1 & 20 heheh
    Akak suka gelap. I'm a nyctophilia :)

    Oh, Amy ditag!
    Liebster Award #1 Tagged by Zack

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu je sama? alaaaaaaaa... hehe..

      thanks kak Farrah! nnti saya buat :)

      Delete
  9. kaksha free, kaksha buat ye cyg... thx tag... hihi
    oh ya, ada tag amy kat libster award :)

    http://aunidenovella.blogspot.com/2014/09/liebster-award-by-aunidenovella.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait! nnti jangan lupa ^^,

      thanks kak Sha! :D

      Delete
  10. nak tengok gambo jam :)
    suka jam besa ke kecik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya amek ye.

      dulu suka besar. sekarang medium je. x suka kecik. x nampak. hhehe

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.