Segmen Blogwalking Bersama Bazlia Amoza

http://www.bazliaamoza.com/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...hari ini saya nak buat segmen khas iaitu Blogwalking bersama Bazlia Amoza. Tujuan segmen ini adalah tak lain tak bukan untuk mengenali blogger2 hebat yang ada di luar sana..

Syarat penyertaan mudah sangat:
  • Harap korang sudi follow blog saya ini
  • Copy banner kat atas tu dan backlink ke entri ini
  • Tinggalkan komen anda beserta url di entri ini sebagai tanda penyertaan
  • Segmen bermula 22 Sept sehingga 30 Sept 2014

***psstt....kepada 3 bolgger yang berjaya menarik perhatian saya dengan blog mereka anda akan menerima "SPECIAL GIFT" dari saya worth RM50..

Jemput join.....
post signature

Share:

12 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Amy..tak sempat lagi akak nak join..huhu..

    ReplyDelete
  3. menarik tu..hardia bernilai almost RM50...good luck Amy

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html

    ReplyDelete
  5. Dah lama x join GA or segment.
    Ermm..x sempat gamaknye.
    Mintak maaf pada yang tag & para penganjur.

    ReplyDelete
  6. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html

    ReplyDelete
  7. tq for joining..btw dress tu murah je :)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.