The Fault In Our Stars

6:54 a.m
apartment
alhamdulillah. tinggal satu paper! :D
 
assalamualaikum and hello lads!
 
apa khabar semua? ish3, dah lama sangat aku tak menupdate dekat blog aku ni. kesian kau, blog. 
 
 
 
semalam baru tengok The Fault In Our Stars. habit kami, kalau tak makan mahal-mahal lepas exam, aku layan movie. movie memang berlambak ada, tapi malas nak tengok. maybe sebab rasa macam bila-bila boleh tengok nanti. haha.
 
so far, adalah menangis masa tengok cerita tu. okay, ini sebab tak ada idea punya pasal. haha. -.-

 
post signature

Share:

10 comments

  1. SR baca novel ni. Tp belum habis lagi. Bila ntah nak habis. Huhu

    ReplyDelete
  2. tinggal 1 lagi paper?..good luack Amy...

    ReplyDelete
  3. Tak pernah tahu pasal cerita ni..ngehh~~ Gudluck Amy :)

    ReplyDelete
  4. kan akak cakap mesti nangis punya. hahaha

    ReplyDelete
  5. Akak ingat amy dah merdeka,...all the best utk final paper tu

    ReplyDelete
  6. ada word love and business tu... teringat member kaksha cakap... love is business... ish.. tak terima ! all the best for the last paper cyg !

    ReplyDelete
  7. alaa, tak pernah tengok citer tu... hihi

    ReplyDelete
  8. Akak masa studi dulu pun selalu layan movie.

    ReplyDelete
  9. Download kat mana? Ke beli vcd? Hehe. Ramai kata buku dia best. Siap translate BM lg.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.