Oi Polis, Kau Dah Kenapa?!

6:58:00 PM 44
ini bukan berlaku di Malaysia. harap maklum.

Thunder Thursday .:PSYCHOLOGY:.

10:12:00 AM 21
    1. Kalau mata tertumpu pada pergerakan warna pink tu, kita cuma akan nampak warna pink sahaja.   2. Green Catastrophe : kalau ...

Kak Ros Datang Menyerang

10:54:00 PM 44
10:51 p.m apartment esok balik rumah! assalamualaikum and hello lads! ha, asyik tengok blog orang lain dibom je bak kata blog...

Apa Kau Dah Buat Dengan Ummi Aku?!

9:39:00 AM 34
9:28 a.m apartment baru balik dari kuliah   assalamualaikum and hello lads!   selamat pagi! hahaha.. harini aku SANGAT HAPPY! :...

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:SOMETHING BOUT ME:.

10:40:00 AM 40
assalamualaikum and hello lads! ha, alhamdulillah. akhirnya dah tiba ke challenge terakhir. weeee~ aku rasa benda pasal aku...

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:WHAT TO DO:.

9:04:00 PM 51
8:33 p.m apartment dah sampai UNITEN!    assalamualaikum and hello lads!     akhirnya dah sampai juga uniten. sobs. sedihn...

Permulaan Baru .:FINAL YEAR:.

2:03:00 PM 49
1:58 p.m rumah kemas barang   assalamualaikum and hello lads!   credit to ginandmilkthings.wordpress.com   have i done...

3+3 = ? .:KITA TAK SAMA:.

10:03:00 PM 41
  9:40 p.m rumah layan Kifarah 2 - Kucing   assalamualaikum and hello lads! credit to sayingimages.com   ha, apa ada ...

Happy Birthday Cik Mimie :)

7:50:00 PM 24
7:45 p.m rumah main-main dengan Illustrator   assalamualaikum and hello lads!   ha, kalini entry khas untuk Cik/Kak Mimie kita. ...

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:TRAVEL AROUND THE WORLD:.

11:53:00 AM 40
10:48 a.m rumah online assalamualaikum and hello lads! okay, harini aku nak bercerita pasal challenge yang paling aku suka. T...

Koko Hilang :(

12:29:00 AM 50
12:27 p.m rumah salah sendiri sedihnya.. tadi mak cik kol.  ni kucing siapa kat rumah mak long ni? kelam kabut keluar tengo...

Santai Pagi

10:01:00 AM 27
credit to gophoto.us

Tukar Wajah Baru Lagi

8:33:00 PM 42
just a simple entry. rasa bosan melanda balik. so, aku dalam proses construction. maaflah kalau tak boleh buka and feel weird, eh ni bl...

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:SONGS:.

11:25:00 AM 30
  assalamualaikum and hello lads! harini dah masuk hari kelima. wah, cepatnya challenge ni berlalu. so, tanpa berlengah. ini an...

Picnic With Best Friend + Dinner With Family

12:39:00 PM 48
10:00 a.m rumah kemas-kemas rumah assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? mentang-mentang semalam tak banyak e...

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:ARTISTS:.

12:24:00 AM 31
  assalamualaikum and hello lads! masuk hari keempat sudah! aku semakin bersemangat nak buat challenge. haha. kalini pasal retisss....

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:PHONE APPS:.

12:00:00 PM 31
  assalamualaikum and hello lads! ini adalah entry yang telah dischedule kan. disebabkan banyak apps yang sudah biasa didengar,...

O10DC BY SITI YANG MENAIP .:MOM'S DISHES:.

11:31:00 AM 43
assalamualaikum and hello lads! memandangkan haritu punya challenge telah FAIL sebab tak berjaya nak penuhkan sebab bergelumang...

Aku Tampar Karang!

11:28:00 PM 31
11:21 p.m rumah aku tak emosi siapa kat sini STRESS? meh layan gambar cute. kajian kata kalau over stressed, layan gambar-gambar c...

Tips Semasa Interview Kerja

2:21:00 PM 21
assalamualaikum and hello lads! siapa yang nak bekerja tu? tapi macam mana caranya nak kuasai interview ni? so far, aku pernah b...

Blogger Famous Sombong

11:03:00 PM 59
10:55 p.m rumah makan maggi sahaja. gastrik -.-   assalamualaikum and hello lads! ha, macam nak buat tuduhan je tajuk aku tu ka...

Busy Lagi

3:08:00 PM 13
  assalamualaikum and hello lads! aku busy lagi. maaf. aku kena siapkan manuskrip ni dulu sebelum aku blogwalking. banyak favorite ...

Sunday Story .:PHOTO:.

4:45:00 PM 29
                ada je sahabat yang sentiasa berada di sisi, tapi kita terlalu mengejar yang lain,...

Semalam Punya Cerita .:PHOTO:.

1:28:00 PM 13

Happy Birthday To Me .

10:48:00 AM 42
  i don't know about you, but i'm feeling 22. hahaha...  alhamdulillah, dapat rezeki menang 1st GA by Cantik Sihat Semulaja...

Cinta Matchmaker -Bab 24-

5:15:00 PM 27
BAB 24 Morning sickness nampaknya bertambah teruk dari sebelum ini. Teruknya! Setiap hari Alfie berjanji akan sentiasa melalui kes...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes