Aku Tampar Karang!

11:21 p.m
rumah
aku tak emosi
siapa kat sini STRESS? meh layan gambar cute. kajian kata kalau over stressed, layan gambar-gambar cute lagi-lagi gambar kucing. hehehe..

all photos credited to google.com
this is his “listening” face

A Japanese dwarf flying squirrel 
Time to break the internet again
omg! did I just wear myself?
Our new kitten 

Goodnigdaawrr










michelleakin:

yep.
help me! i'm dying over here...

ni video pasal kecomelan. one of the youtubers *maybe* yang aku suka. cousin aku, Faiqah yang introduce diorang ni dekat aku.


tapi dia cakap laju sikit. sooooo.... 
 
 
 
post signature

Share:

31 comments

  1. alalalala kucen tuuuu...... comey kemain ! kaksha kurang sikit emosi malam ni.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... kucing boleh mereleasekan stress. tengok lama2 kak sha XP

      Delete
  2. aaaaa yang bunny tu..!! caption sangat cute. and kucing opcoz.. akak ske kucing but cant afford la nak bela sebab kang semput.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... oh, ye ke kak? hmm.. xpe. tengok pun boleh release stress orang kata ^^,

      Delete
  3. hahaha comelnya.. kucing pakai baju tu paling comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha.. tu lah pasal! tapi member aku kata, kucing x elok dipakaikan baju sebab apa entah. ada kaitan dengan bulu and haba badan dia..

      Delete
  4. Ada gambar anjing..
    Hehe..tak hilang pulak stress.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk... haha.. sorry kak! saya dah buang XD

      Delete
  5. adedede... comel gila. geram betul tengok benda2 comel ni.
    p/s; video tu memang betul. kalau tengok benda comel memang rasa nak picit, gigit etc.
    tapi diaorang tu over hahaha berapa banyak binatang jadi korbannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe! haha.

      ha'a, perempuan kan cakap je nak tampar, nak gigit bagai, tapi xdelah sampai buat. diorang je memandai. hahaha

      Delete
  6. Alaaa...tengok gamba kucing ni teringat kikiloki akak...huhhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa... sorry kak! tak berniat nak buat akak terimbau kenangan lama or buat akak sedih. sorry ye.

      Delete
  7. Replies
    1. hehehe.. xde la.. perempuan mulut cakap lain, hati cakap lain..

      Delete
  8. tomeynye....terubat hati tengok gambar-gambar ni..suka yang duduk atas peti ais tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. duduk atas peti ais? yang atas sofa tu ke? hee

      Delete
  9. Hilang stress zumal bila tatap wajah2 cute tu ^_^

    ReplyDelete
  10. Alololo....comey sangat2 kucing tu..geramnya...grrrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tu yang rasa nak tampar2 tu >.<

      Delete
  11. dorang ni punya imagine hyperbola betul. hahaha.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. kan.... ish, kat rumah ni pun ada. asyik kena buli je. hahaha

      Delete
  13. Shumell2 kucing tu
    Akk kalau tgh bohsan ke tgh stress ke suke tgk gambo2 kucin ni...
    Comell je
    Bleh bt kite trsenyum..
    Nk2 kalau ade kucin dpn mate..
    Abis dah kene gomol

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.